18 May 2011

Menu Untuk Hari Ini

Dua biji pau ayam untuk sarapan, sebungkus kue teow sup untuk makan tengah hari, dua paket ubat penahan sakit serta sepaket ubat antibiotik

Dan sehelai Sijil Cuti Sakit .. yehaaa !! bleh layan mata .. z z z

26 comments

11:45 AM, May 18, 2011

amboiiii...skit2 pun mkn bleh tahan yer....
skit ape?

12:15 PM, May 18, 2011

assalam chak dh mkn ubat ke blum...teruk ke sakit tu dpt mc sekali...rajin2 telan ubat, agar cpt baik

12:38 PM, May 18, 2011

selera tak macam orang sakit pon. hehe..kidding..get well soon okeh~

1:11 PM, May 18, 2011

Assalam..
Sedap tgk lunch ko arini walaupun simple je...aku pun makan kuih pau jgk tp pg tadi la...hehe..
Moga cepat sembuh..

1:26 PM, May 18, 2011

hik hik..asek cuti je wachak ni. pastu kalau cuti tdor je keje. ape nak jadi la..adoi!

1:28 PM, May 18, 2011

psss...camana nak dpt mc tu?ekeke

1:45 PM, May 18, 2011

wah..
orang sakit memang makan sedap2 no..
akak pagi ni makan roti dengan ayaq kopi ja..
hahah

1:49 PM, May 18, 2011

wah cuti..bestnye..heheh...rehat la ye..sakit gigi memang sakit gile.. :)

1:56 PM, May 18, 2011

salam..
ermmm..bawaklah berehat..
lama dah saya tak dapat
sijil MC tu..mau dekat
7-8 tahun...kalau setakat
demam..kerja lagi..alhamdulillah
:)

4:16 PM, May 18, 2011

pergh... ni makanan selera org sakit...ahahaha

macam tak sakit jer...


MC pun sempat lagi update blog?? hehehe


Sumijelly.com

5:57 PM, May 18, 2011

tang kuetiau sup tu yg tk boleh tahan..lama dah tk pekena..kat sini kurang sedap...

sakit2 pun anak tekak masih ok gak kan..ok lah tu..

9:44 PM, May 18, 2011

sakit apa wachak? syiannya... kalau dekat boleh kita gi melawat.. sambil bawa buah tangan...

1:07 AM, May 19, 2011

boleh layan mata ? haha,.sabo je la..emm,saket pe ni.hope cpt sembuh k.

2:12 AM, May 19, 2011

sakit apa ni? skrg ni mmg musim orang sakit lah kot. aku pun tengah sakit ni. semoga cepat sembuk yer wachak.

tengok sijil sakit, esok macam dah kena g keje dah. hahaha

7:42 PM, May 20, 2011

Uihh..makan sedap nih bro..:) Kuih Pau tu tak tahan...Fav aku tu....:)

7:36 PM, May 21, 2011

kenapa ni? get well soon :)

10:51 PM, May 21, 2011

sedapnya makan walaupun mc

8:15 AM, May 22, 2011

sakit gigi? keh3

8:58 PM, May 22, 2011

ko skit ape wachak?get well son k

10:28 AM, May 23, 2011

sehelai sijil cuti yang mendatangkan kejelesan di hati uncle hahaha

4:39 PM, May 25, 2011

makanannya dah macam orang sihat je nie..hihi
semoga cepat sihat..

5:24 AM, May 29, 2011

tu dia. mengalahkan orang sihat selera dia

8:48 AM, May 29, 2011

assalam wa..dh sihat ke tu?siannya byk2 berehat ya

10:29 PM, June 01, 2011

alahaiii . cian nye wachak sakit .

banyakkkk nye ubat ! kalo bena tu mesti susah nak makan . hehehe



semoge sihat yee wachakk ;)

2:30 AM, June 02, 2011

woo. sonok gile dpt MC
tp get well soon
:D

lalu ye

11:02 AM, June 03, 2011

salam kenal...

kl sakit mmg makan ubat...
tp menu ni tak mcm org sakit je tgok....heheheh....

knp makanan tghr dah ade masa waktu sarapan meh???kl sy mesti sy makan sekali kue teow sup tu waktu sarapan....kenyang berganda....heheheh

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.