23 November 2009

Banner | Kerabu Bersuara


~ Panas panas panas. Itu politik kat malaysia sekarang ni. Baik dalam kerajaan yang memerintah mahu pun pihak pembangkang. Macam-macam isu yang menggegarkan kedua-dua belah pihak. Okey kita lupakan bab tu dulu. Sebenarnya wa ambil inspirasi dari keadaan politik semasa sekarang ni untuk mereka cipta banner  ni. Tengah panas dan terbakar. Banner Kerabu Bersuara ni berukuran 970px X 350px. Fonts yang digunakan adalah Felix Titling. Mengambil masa hampir satu jam setengah ( belajar dan terus buat ) untuk disiapkan. Kali kedua buat baru menjadi. hehehe. Apa pun Enjoy !!

~  Untuk menikmati dan merasai kepanasan nyer click pada image.

PS: TQ for Mr Laurens from Netherland for Photoshop tutorial - Text flames effect

7 comments

10:15 PM, November 23, 2009

amazing!!!

10:21 PM, November 23, 2009

selamat berblog, blog aku dan duniaku tu belum set komen box ke? xde popup window untuk komen..

10:55 PM, November 23, 2009

Mamamin yg tu blog untuk wa buat kajiselidik dan tutorial. Kira blog untuk di belasah. cobaan

11:07 PM, November 23, 2009

kliklik nuffnang anda....huhuhuhu

11:46 PM, November 23, 2009

kekeke.. oowhh!! ok ok sori!!

4:02 PM, November 25, 2009

terima kasih bro....sukran!

11:01 AM, December 02, 2009

cantik ah..hehehe abg 'chak' mmg ada bakat best.

p/s:politik adalah sampah.ceh tetiba.hahaha

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.