02 December 2009

Lizarazak.com | contest 3 in 1


 
~ Hari tu wa ronda-ronda blog. Jadi wa terjumpa lah satu contest kat Lizarazak.com. Buat banner untuk website dia. Wa joint contest ni bukan wa tertarik dengan hadiah nyer ( 10 hinggit jer kalu menang wakakaka ) tapi bab-bab  design mendesign macam ni wa teramatlah suka. Alergik wa kalu tak joint. Walaupun dia tetapkan syarat ( dia suka element vector ) tapi wa main belasah jer apa yang wa tahu. Al maklumlah wa ni mana ada guru yang mengajar bab guna element vector ni. Kalu tengok pada list yang ader sekarang semuanyer kreatif - kreatif woo. Kalah wa cam ni huhuhu. ( tak de undian sms ke ?? )
so wa joint contest number 1 jer sebab contest number 2 & 3 wa tak berapa nak pandai. Lebih-lebih lagi bab nak menyusun ayat. Okeylah kalu korang berminat jugak jengok-jengoklah syaratnyer dekat cni.

16 comments

3:04 PM, December 02, 2009

wohoo!!!! aku makin tak tahu nak pilih yg mane dah!!! lawo2 wei!! thanks join naa :)

11:45 PM, December 02, 2009

bab ni mng awal2 ida dah angkat tangan...surrender..so ida undi sms bg wachak menang...

11:48 PM, December 03, 2009

Jangan juling lak mata ko lizz, pilih betul2 tau

11:51 PM, December 03, 2009

Ida nanti jangan lupa minta duit tuk topup hp tau .. hehehe

7:13 AM, December 04, 2009

kretip2~
huhuhu

12:10 AM, December 06, 2009

Menarik gak nie. Sayang teman tak gheti guna ps.

1:39 AM, December 06, 2009

TQ huda & Dak Wan singgah cni. wa pun bukan gheti sesangat PS ni Dak Wan.

4:40 PM, December 06, 2009

wah2..gempak2 sume, wat kn aku skali...pree kn? hehe :D

5:38 PM, December 06, 2009

TQ wan2911 singgah cni. Nak wa buatkan tu boleh tapi kena tunggu giliran la ... hehehe

8:13 PM, December 06, 2009

ok2...no hal, 5 minit pun aku sanggup tunggu..hehe :D

8:32 PM, December 06, 2009

lawa ko wat lizz nyer..wat banner kat aku satu wachak leh ker..

11:27 PM, December 06, 2009

abag otai, ini pendapat saya, bagi saya (baca: bagi saya), design yg abg otai buat mmg menarik dan attracting, tapi bagi saya, ia agak overratted, maaf, sy pon xreti nak buat banner sehebat abg otai..

tapi, sy hormat abg otai kerana berani mencuba.

sy ada tips, abg otai leh target customer (sy tau abg otai wat suka2 je) dari golongan wanita, sebab depa mmg suka dengan banner yang fancy mancy!

bg saya, sy lebih ska idea yg minimal. simplicity is art for me..

salam seni..

drop by kat MH ok!

4:16 AM, December 07, 2009

Banner tu memang dibuat colour terang atas permintaan/syarat tuan yg empunyer banner.Harap maklong hehehe

P/S: TQ 3Q kerna sudi singgah cni. ada gak otai blogger sudi beri tunjuk ajar kat wa punyer blog ni.

3:05 PM, December 07, 2009

saya tahu syaratnya! mmg sesuai dgn selera wanita, maklumlah mereka kan....
hahaha..

apa pon keep up the gud work, jus be urself ok!

ps: saya bukan otai la wachak! sy budak baru belajaq!

8:59 PM, December 08, 2009

cantikkk.. double thumbsup..

4:31 PM, December 11, 2009

ezany ~ nanti undi wa ya hehehe

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.