21 December 2009

Senarai Yang Menunggu

~ Ada orang popular masuk blog wa lah. wa respect la sama dorang ni walau pun ramai follower dan sibuk masih berkesempatan tinggalkan jejak kat chatbox. Kalau nak ikutkan dorang dah x payah buat blog walking sebab link dorang memang sudah ader dekat setiap blog yg menjadi follower dorang. Traffic dari situ pun dah mencurah2. Sikap merendah diri macam ini lah patut ader pada setiap blogger. Tak sombong bila di sapa ( secara maya ) itu yang membuatkan setiap N3 dorang mesti ader yang beri komen. Menda ni kena ikut. x macam sesetengah otai ( ehh blog wa jer nama otai lol  tapi wa bukan blogger otai ) sombong x bertempat.
Emm dah melalut-lalut lak wa pepagi ni. Nanti hilang lak mood nak bersarapan. Dekat bawah ni ader senarai yang meminta wa buatkan banner / header. ( wah ramei nyer. kalu wa charge RM50 hinggit satu kepala ... pakcik kayo woo ) Kalu di hitung seminggu wa boleh buat dalam enam tiga jer .. perghhh .. makan bulan baru nak siap. Jadi bebanyak bersabau. Jangan menaruh harapan terlalu tinggi nanti kelak menghancur diri  ..chewahhh. Moral of the story jangan selalu offer barang free hehehe ... nasib ko lah labu kui kui kui .. adeshhhh

http://sassygirl94.blogspot.com/
http://saljuhumairah.blogspot.com/
http://www.toha.co.cc/
http://imam-seindahmentaripagi.blogspot.com/
http://itsmeliss75.blogspot.com/
http://halo-me.blogspot.com/
http://saljuhumairah.blogspot.com/
http://edgwaregreenpark.blogspot.com/
http://alynnmalynna.blogspot.com/
http://anakayamtidaktahuberenang.blogspot.com/
http://lia3003.blogspot.com/
http://maiyah71-perjalananku.blogspot.com/
http://sukiprattle.blogspot.com
http://bbpink90.blogspot.com/
http://pinkylucia.blogspot.com/
http://ceritatiadanoktah.blogspot.com/
http://majinmusic.blogspot.com/
http://anakmuaallaf.blogspot.com/
http://p3perak.blogspot.com/
http://nietapah.blogspot.com/
http://unwanted86.blogspot.com/
http://azilas.blogspot.com
http://zulhilmi-blur.blogspot.com
http://zuezulaina.blogspot.com/
http://marilahbergoyang.blogspot.com
http://sufferedgezine.blogspot.com/

http://www.carnine9.com/ ~ 125px X 125px
http://www.mohdridzuan.com/ ~ 125px X 125px

PS: Ader nama yang tertinggal ke, atau anda berminat ? Sila sambung dibahagian komen.
Jangan kat cbox tau, jenuh wa nak cari balik

49 comments

10:18 AM, December 21, 2009

hhehehe..blog aku pon ade..mana dulu ni? yang paling atas dulu ker?kalo paling atas means blog aku dah tak jauh ler..

BTW..Tq kerana menyediakan perkhidmatan secara percuma..

p/s; lawak sungguh nama blog yang satu ni..Anak ayam tak tahu berenang..(memang ler..hahaha)

11:27 AM, December 21, 2009

klo sibuk tak yah wat pon tak per...mas tak kisah..

1:51 PM, December 21, 2009

aduh, aku baru termasuk dalam senari terbaru.?..
jenuh nunggu ni..ha3..

aku suka moral of the story,
jangan selalu offer brang free..ha3.

tp kn tak pe, blog bro glemer.:)

4:26 PM, December 21, 2009

wow wow wow .
sje nak ckp yg awk nie murah hati .

7:03 PM, December 21, 2009

wa saLute Lu jg La br0..
x kje ke???
smpt nk Lyn krenh kta0rg...
caya La br0!!

11:05 PM, December 21, 2009

Iman ~ blog tu wa x susun pun. main letak jer. bila wa ronda balik kat link tu dan idea pun datang terus jer wa buat.

Jangan marah ar .. nanti kena jual .. kekeke

11:07 PM, December 21, 2009

mas ~ alahai mas janganlah merajuk kekeke

11:10 PM, December 21, 2009

unwanted ~ Bro blog ko lagi glamer. ramei peminat. wa pun sekali sekala dok gi gak curi ilmu senyap2 kat blog ko hahaha.

11:16 PM, December 21, 2009

Nurain ~ Dua tahun lepas wa pernah kena tipu 2.5k pasal nak buat blog ngan headernyer sekali. masa tu wa jahil lagi dunia internet ni.Sakitnyer hati sampai sekarang x hilang.Tu la pasal skrg wa wat pree jer. Korang happy wa pun tumpang happy.

11:18 PM, December 21, 2009

bbpink ~ wa x minta pa pun. cuma wa harap jengok lah wa selalu kat cni supaya traffic blog wa ni mencanak naik hehehe

11:29 PM, December 21, 2009

jue lg glamor dr cik epal kot.. hehe.. saje nk makan penampo cik epal ni.. grr..

11:33 PM, December 21, 2009

juhairah ~ lagi sorang blogger glamour buat ulasan kat blog wa ... ko memang glamer lah jue ... boleh wa tumpang wakakaka larikkk

http://sufferedgezine.blogspot.com/

kalO wa sempat,ejas laaa untuk blog aku ye.....tk

9:31 PM, December 22, 2009

aku tetarik dgn blog yg unik ni...anak ayam tidak tahu berenang?nk pi jengok2 la...

10:59 PM, December 22, 2009

Byk btl..

Memang wajib charge diorg 1banner=rm50.. xpun belanja cendol.. hehehehe

11:18 PM, December 22, 2009

Hahaha...
Tangan yang MEMBERI lebih mulia dari yang MENERIMA...good luck bro.
Anyway kalau nak tips ANIMASI BLOGGER jenguk2 blog gua esok..

Adios!

11:26 PM, December 22, 2009

wachak mng murah hati dn ikhlas buatkan banner utk kengkawan..alhamdulillah..ida antara yg bernasib baik wachak dah buatkan..kalau tk jenuh gak nk tggu turn....tp tu la..nk bg wachak hadiah dgn hati yg ikhlas wachak tk mau pulak..tk pe insyaallah mungkin stu hari nnti tercapai gak niat ida nk bg wachak hadiah..

11:31 PM, December 22, 2009

suffer8zine ~ Amik nomor giliran ya .. hehehe

11:32 PM, December 22, 2009

Solah ~ wa x kan lupa bro ..hehehe
sabau ya ...

11:38 PM, December 22, 2009

iza ~ kira creatif lah tu. lain dari ygt lain hehehe. Tq singgah cni ya.

sofia ~ wa x tergamak lah. kalu takat cendol tu ... kira boleh lah ...

author faethal ~ Tq bagi tau. esok wa terjah sana.

11:41 PM, December 22, 2009

Ida ~ pasang niat jer pon dah dapat pahala tau. err nk bagi hadiah pa tu .. nk stanby ni ... hehehe

12:59 AM, December 23, 2009

bru nk mntk tlg..
tp tgk byk plak nnt..
klu bleh tlg best jgk..
header aku pun cincai je..
hahaha

1:06 AM, December 23, 2009

http://khoniliouskulleh.blogspot.com

letak jap..hehehe promote2

1:35 AM, December 23, 2009

http://kklunas.blogspot.com

SeeHeart

8:07 AM, December 23, 2009

blog zures pun dah tempah...entah taun bila lah leh dpt turn...

8:36 AM, December 23, 2009

dh lu bg service cmni,aku pn nk join gak,ceh,cam contest lak. klu lu masuk blog aku lu musti golak sensorang tgk header aku..hik2,tlg la ubah ape yg x patut,blh ubh ke ngn template blog aku tu,bubuh la apo2 yg sesuai ngn title blog aku tu,apo2 hal lu adjust la yo,take ur time bro..tengkiu

http://inawlasmanagement.blogspot.com/

4:11 PM, December 23, 2009

wah...lu memang best bro...susah nak jumpe blogger baek ati macam lu...hehe ^_^
baru nak request watkan header, tapi bro da bz gile plak...huhu
tQ masukkan dlm senarai untuk banner 125X125 tu :)

9:35 PM, December 24, 2009

shahir ~ nanti wa tengokkan. Kalu boleh repair wa kasi bikin hehehe

Khonilious ~ promote jgn x promote. nick name anda unik la. susah nk sebut hehehe

azlan ~ c hat gak. nanti wa jengok k. tq singgah cni

zures ~ Taun 2010 leh. hehehe jap jer tu

manager ~ bubuh jgn x bubuh selagi stock masih ader. tiba-tiba wa rasa nk tutup lak. Bukan aper kalu terlalu byk per mintaan nanti lambat d siapkan mau kena maki free. Takut gak ni .. huhuhu

wan ~ ramei yg baik ati tu tapi belum ketemuan jer. Harap boleh bersabau ya.

10:02 PM, December 24, 2009

haha tq wachak..aku tersenarai..nanti free ko wa kan ek..hehe...

12:21 AM, December 25, 2009

bro..tukar la yang 125x125 punyer..hehe..senang sket ko nak wat..pastu ak nak gune untuk exchange link

12:49 AM, December 25, 2009

wahh...panjang tu senarai kene wat..haha, ni xde sape nk tolong ke ni..gahaha..kena buka kompeni, upah org secara free..haha..

3:03 AM, December 25, 2009

wow meriah gak!

nak join leh?


>BOM321<
http://bom321.blogspot.com/

7:26 AM, December 25, 2009

Suki ~ kecik jgn disangka anak. lagi susah nk dapat idea tau ...

Yenyen ~ wa nk offer sama ko nk tak ... hehehe

Bom123 ~ hehehe lawa gak header animasi ko yg baru. simple jerk.

9:17 AM, December 25, 2009

Thanks sgt2 really appreciate it!..terharu..saya kena blogwalking nanti traffic turun jugak..

9:58 AM, December 25, 2009

nanti lelama, awak amik upah wat banner lah..baru dapat untung, wat masa ni wat amal jariah dulu..hihi

http://lia3003.blogspot.com/

10:06 AM, December 25, 2009

@wachak:
huhu..yeke..sian ar plak ko wacak

tapi nak jugak bley..kekekeke

10:24 PM, December 25, 2009

farenova ~ Tq singgah dan bagi komen kat cni. Nanti nk nuntut camna wat karikatur. Boleh x ?

Liyana ~ x reti nk buat untung ar. Buat blog ni dulu pun x der niat pun nk cari untung

suki ~ tungguuuuu hahaha

11:47 PM, December 27, 2009

wahh rajinnyer...

diorg yg u circlekan tu mmg rajin dan peramah beb... xsesia blogger kerdil mcm kita ni..

12:20 AM, January 04, 2010

DaHLia ~ Tq singgah cni. sorry lambat respon. Kita patut ikut cam na dorang buat.

8:59 PM, January 15, 2010

Aku nk jgk tp nk yg kecik je utk exchange link....boleh?
header tu aku baru tkr je...tgu thn depan plak kot utk header baru....
Kalau buat tutorial kan senang....blh jgk aku menuntut ilmu.
http://azilas.blogspot.com

4:08 PM, January 16, 2010

Iza ~ muleh aihhh ! nanti siap wa bagi tau. tapi wa x leh janji muleh siap cepat ar ... hehehe

4:20 PM, January 17, 2010

aried nak beratur sini gak le,heheh, agkat tgan ke depan, jatuh, angkat tgan kedepan, jatuh,hehehhe, kasi lurus barisan ni sikit,wahahah

9:45 PM, January 18, 2010

tq..wachak...lama gua menyepi sebab busy dgn registration student..tapi blog gua tetap tersenarai.. tqvm bro..take pe..pelan2 kayuh...gua sabar menungu..

5:07 PM, February 15, 2010

sy br nk blaja...

www.zulhilmi-blur.blogspot.com

klu bro otai rajin tlg ar uarkan banner ek...

tq2..
hihi...
saya satu je..
klu byk pon bleh..
hihi

5:11 PM, February 15, 2010

Maaf kerana menunggu lama. LCD monitor baru kembali dari di repair ... projek mendesign header / banner bermula semula. Harap bersabar. TQ

12:10 AM, February 21, 2010

tlg watkan banner utk zue skali....hehehe...thx bro... ;)

1:54 PM, February 28, 2010

http://marilahbergoyang.blogspot.com

aku tgglkan jgk la..kalo ko free wat la eh..

Anonymous
1:56 AM, November 20, 2011

Terima kasih untuk blog yang menarik

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.