16 February 2011

Biarkan Berlalu - wings


Biarkan Berlalu | Wings


Bila bersemadi warna cinta
Pudarlah segalanya
Tiada mentari lagi
Yang mengiringi perjalanan


Mestikah bersedih
Pada hakikat
Dikurniakan padamu
Bukankah cita-citamu
Memperjudikan kasih sayang
Kita mampu merancang
Hanya Tuhan menetukan


Tak perlu dikisahkan..ooo...(2x)


Janganlah memburu
Angin yang berlalu
Kelak kau terima
Jawapan yang kecundang
Pulang saja di mana
Permulaan langkahmu
Biar saja angin itu
Terus berlalu
Oooo .....


Sofware editing for video : camtasia7 | photoshop cs4

14 comments

12:54 AM, February 16, 2011

:)

1:21 AM, February 16, 2011

ko nak buat blog integrasi utube pulak ke weh?? hahha..

tapi ok jgk.. xde r boring.. boleh layan mata telinga skali..

1:35 AM, February 16, 2011

naqiah :
aik !! senyum jerk.

yusenze :
dapat idea untuk cover bila x der entry nk buat ler ... he33

9:52 AM, February 16, 2011

biru mata hitamku tuh wings ke yg nyanyi? lagu nih tak penah lak denga...


yeahhh..biarkan berlalu...jgn tangisi lagi....dan musim pon telah berlalu..

10:39 AM, February 16, 2011

lagu lagi? ehem2 ekeke

2:35 PM, February 16, 2011

takde modallah ni...

tapi best gak, tempekkan lagu2 yg semakin dilupakan tapi pernah menjadi siulan satu ketika dulu...


I follow..

4:03 PM, February 16, 2011

Salam...

hahaha...layan lagu lg..
Eh, cuba ko ajar buat tutorial ke..
Selalunya blogger baru minat dgn tutorial ni, ttg header ke, watermark ke. Tak payah buat video, print screen ke dah la..
Cadangan je..hehe..

6:37 PM, February 16, 2011

kembaLi ke zaman cintan cintun umi n ayah ku ..
ahaii .. :)

11:34 AM, February 19, 2011

masuk2 blog wa yg dah berminggu sis tak masuk ni tguk2 banyak lagu2 best..mcm frust jer wa ni..

lagu ni pun mcm kena dgn sis.. pada blog lama tu 'biarkan berlalu'
skrg sis dh mulakan hidup baru dgn blog baru..

harap wa sudi ziarah sis kat rumah baru n folo yer..

7:59 PM, February 20, 2011

keh2..mmg terbaik la wings..tp apsl lagu ni ko letak?best ke?hehe..dengar dulu.

11:29 PM, February 22, 2011

salam..
suka Awie masa ni..
sekarang...?ermmm...
meluat sikit..he he

12:49 AM, February 23, 2011

Masa ini saya form 3.
ala2 gediks gituu ..
berangan nak pakwe mcm awie , trutama tang mata, pastu nak rambut panjang rock ..

fuhhh, perasaan gilerr !

padahal takde sorang pun nak saya . ahaks

7:51 PM, February 23, 2011

pergh..layan..lagu lama nih....

9:48 PM, February 25, 2011

biarkan je berlalu..

p/s : tp mampu ke nak lupakan?

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.