10 August 2011

Wordless Wednesday - Macam Raya Punya

.

24 comments

12:15 AM, August 10, 2011

salam..
ermm..tak nyempat dah ye..?
alahai terkenang di pagi raya lah
:)

1:16 AM, August 10, 2011

yak.. awal betol pos entri ketupat rendang nih.. hahha..

patut selit video sudirman chak..

5:13 AM, August 10, 2011

tempting betul ni.. suke betul nasi impit ngan rendang, favourite.. yum yum

5:13 AM, August 10, 2011

Assalam chak, bestnya nasi impit ngan rendang ayam tu, teringin la pulak, mcm rumah terbuka lak, kg akk nasi impit lebih popular ngan kuah kacang n sate,

5:31 AM, August 10, 2011

assalam wa..amboi dhla kat bwh tu lemang periuk kera.Ni tayang ketupak rendang bagai.Tak sabo nak beraya la tu hik3

8:18 AM, August 10, 2011

nak raya dah la.. sedap nya rendang tu.

11:43 AM, August 10, 2011

Ish.. my fav jugak ni.. nk kena buat jugk nampknya ni.. hehe..

3:13 PM, August 10, 2011

Assalam..
Aku dah selalu makan nasi impit tapi dengan sate je la...kira ok la tu..

2:45 AM, August 11, 2011

hamboiiiii wachak, xsaba nak raye ke siap tunujuk gamba rendang ayam ! besh nye laaaa kann . xsaba bena nak raye! heeee ;)







kesihatan ok x bulan ramadan ni wachak ? heee ;)

5:21 AM, August 11, 2011

Ayam tu sedap tu...kena ngan ayaq tebu perghh hehe

10:37 PM, August 11, 2011

menelan lior sambil menatap gambar nasi himpit dgn rendang ayam itu... huhuhu..

12:00 AM, August 12, 2011

wah...
mcm nak rya dh nih

12:26 AM, August 12, 2011

nyum3...

ne tetiba raya macam esok raya neh...ehhehe

3:32 PM, August 12, 2011

kena lak campur lg dgn kuah kacang...perghhh...kuah kacang tu pulak campur dgn sambal goreng ...perghhh... best best

1:02 PM, August 13, 2011

alahai..buat terliur je pose ni...

9:36 PM, August 13, 2011

sedapnye rendang makan ngan ketupat..ketupar nasi mmg tiap2 tahun kat rumah ada...tahun ni nak buat lemang sekali... :)

11:05 PM, August 13, 2011

rendang ayam... favorite sepanjang zaman

2:56 PM, August 14, 2011

assalam

zulkbo, yusenze, intanizani, kak rosaliza, lina_pd, aida omar, aya yus, iza, bena, nine, secangkir madu merah, cik fa, ila honeybonney, mario, sis ida, nur hawa, cikgu normah.

Terima kasih semua kerana sudi singgah dan mencoretkan komen anda di sini. Sangat2 menghargainya. TQ

7:40 AM, August 17, 2011

its stil morning. adoi getting hungry already

8:28 PM, August 17, 2011

lazatnyaaaa.... :D

10:37 PM, August 18, 2011

awalnya wachak raya. haha :P

1:34 AM, August 19, 2011

ammmboiii dah siap buat rendang ketupat lagi tuh! hehe

8:10 AM, August 19, 2011

salah masa ni...patut masuk malam nanti

barulah kurang sikit renjisan air liur..hikhik

10:02 PM, August 25, 2011

fuhhhh...siap da bju rya dia

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.