09 December 2009

Banner | Idalara


~ wa ni jenis lembut hati. Bila wa ke blog Idalara. Kesian wa bila baca N3 terbaru dari beliau. Ida jangan sedih-sedih atas apa yang berlaku. Bukan 'dia' sorang jer kawan  Ida di dunia Maya ni. Ramai lagi yang boleh berkongsi suka dan duka. Okeylah, wa tak boleh berceloteh panjang-panjang kerana jam dah pukul  4.00 pagi. Sebagai pengubat hati yang  Ida yang 'lara' tu terimalah pemberian dari wa yang tidak seberapa ni. Kalau Ida kurang mahir untuk meng 'upload' kan banner ni, nanti wa buat tutorial bervideo bagi memudahkan  Ida. Tapi kena tunggu lah bila wa free.

PS: Maaf jika ada kekurangan. wa design dalam keadaan tergesa-gesa. wa punyer mengantuk hari tu tak hilang lagi huhuhu. Enjoyyy ya.

12 comments

7:59 AM, December 09, 2009

nk banner juge!!!~~~ngee~~~

8:22 AM, December 09, 2009

Salam wachak,
Tq ajar anak murid yang dah senior ni..Banner utk akak tak da ke...

12:54 PM, December 09, 2009

dah lama sis tak ke sini melawat adik otai...tak sangka sis adik otai berhati lembut rupanya...terus berjuang untuk menjadi terbaik...jangan lupa lawat sis...

4:56 PM, December 09, 2009

semart!

9:23 PM, December 09, 2009

wa boleh design banner tuk Hana tapi layout kat blog hana tu yg bikin wa susah hati. Header kat blog tu ada problem ckit bila wa tengok tadi. Cam ni lah kalau boleh tukar dulu layout tu kepada yg tiada design ( yg sekarang ader gambar kasut + handbag ) . ( Kalau boleh lah ) baru wa buat satu banner tuk Hana. OK

9:29 PM, December 09, 2009

Wsalam sis a m. errr sis nak tukar yg 3 column layoutkan ? Dah dapat link untuk sedut tamplet tu kan ? Ok lepas sis tukar layout tu wa designkan jugak untuk sis. Nanti kejap ... emm ( tengah dok mengira berapa lagi yg tengah dok menunggu ) Boleh lah kot hehehe

PS: Kalu tunggu lama jangan mare ya ..

9:31 PM, December 09, 2009

TQ Cikgu Iza atas sokongan da sudi lawat wa. Ingatkan dah lupa kat wa. huhuhu

9:36 PM, December 09, 2009

3Q ~ wa nak nuntut ngan ko cam na nak wat design poster cam kat blog ko. pengeras nyer berapa bro ?

10:28 PM, December 09, 2009

eh..rasanya ida dah bg komen kat sini td..mst teknikal prb ni..pc ida ni cap itik tu yg asik wat hal...nk beli yg baru tp takut terkena yg tk ori..
pg2 td kwn ida bgtahu wa ada bg sesuatu utk ida..so ida suh dia uploadkan..balik dr opis td, buka blog..aduh..terharunya rasa..cantik cun menawan banner yg wa buatkan utk ida...tk trbalas budi wa..nak bg wa hadiah wa tak mahu..ida tahu wa ikhlas nk gembirakan kwn2 di sini...
hilang segala lara dihati dpt banner yg cantik dr wa...
terimakasih ida ucapkan pada wa...

11:52 PM, December 09, 2009

10 kali TQ pada Ida kerna sudi menguploadkan banner tu dekat blog. Sudi2 lah apa kira nyer jemput kawan2 yg lain tu ke blog wa yg tidak seberapa ni.

12:41 AM, December 10, 2009

kelik klia..
shoutmix xmuncul
so leave msj kt sni je

10:43 PM, December 10, 2009

design poster? yang mana satu? ada poster ke dlm blog aku? hhahaha.. xde pengeras, aku bukan ada ilmu asas PS, main bantai je, cam hg gak.. tp hg rajin, aku malaih!

hit aku guna email senang: qasemblogger@gmail.com

YM: Qasemblogger

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.