11 December 2009

Banner | ChentaLyaa


~ Hari ni  bertambah lagi koleksi banner yang wa design. Kali ni blog ChentaLyaa yang terpilih. Gambar dari banner sekarang wa ubah sedikit dia punyer background. Antara banner yg tidak terlalu sukar untuk disiapkan. Kurang daripada sejam untuk wa siapkan dan banner ni bersaiz 640px X 480px seperti saiz banner yang asal.

PS: Okey bagi mereka yang bekerja di Negeri Selangor wa nak ucapkan selamat bercuti.

20 comments

7:33 AM, December 11, 2009

wachak ni rajin betul buatkan banner untuk kwn2 dengan tanpa bayaran.....bertuah dpt kwn mcm wachak...kalau setengah org tu dia buat duit...muga keikhlasan wa buatkan banner dan bagi tutorial free ni diberi ganjaran dari Allah jua...
muga wachak dilimpahi rezeki berlipat ganda dan diberi kebahagiaan dan kesihatan yg baik..

8:32 AM, December 11, 2009

waaaaaa
mmg rajin..
tq yek..
lya amek...

8:39 AM, December 11, 2009

Idalara ~ aminnnnn ( kena panjang ckit sebab doa tu panjang ) hehehe

8:44 AM, December 11, 2009

Lyaa ~ amek ler .... tu kan lyaa punyer tapi jangan tak upload kat blog ya. sekejap pun jadi la ....

9:07 AM, December 11, 2009

okeh..nanti lya upload...

10:54 AM, December 11, 2009

rajin ny bro wat banner.. :)

10:57 AM, December 11, 2009

fusioooo baiknya buatkan banner orang! FOC ke?

12:17 PM, December 11, 2009

lawo2

1:54 PM, December 11, 2009

.cantik!! ;)

2:49 PM, December 11, 2009

wachak...salam jumaat..semoga ceria selalu...

3:33 PM, December 11, 2009

kerja kamu semakin impruv! syabas!

4:18 PM, December 11, 2009

Pada piNky Lucia + YobSumo + coffee + intanurulfateha TQ kerana sudi singgah dkat cni

4:20 PM, December 11, 2009

Wsalam dan ceria jugak buat SMM.

4:24 PM, December 11, 2009

3Q design wa cam tu jugak. Yg buat nampak impruv cause awek yg cun tu. Kalu letak muka wa kat banner tu .. emm hampeh tentu hilang seri wakakakaka

7:12 PM, December 11, 2009

bestnyer pandai buat banner....boleh buat utk sy jugak ke? =)

11:50 PM, December 11, 2009

kikin ~ TQ singgah cni. Kalu ada kelapangan wa buatkan ok. Dah siap nanti wa bagi tau.

3:57 AM, December 12, 2009

golongan anda golongan yg kreatif! kalau wachak buatkan utk sy bila ade masa kelapangan seharusnya sy beri penghargaan pada wachak..

11:42 AM, December 12, 2009

sama2.. hehehe

3:18 PM, December 12, 2009

kikin pun kreatif gak. Bukan senang nak jadi pakar buat kek ni tau.

3:31 PM, December 12, 2009

pinky ~ ngeee

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.