16 December 2009

Nuffnang punyer cerita


~ Blurr jer malam ni. Dah masuk 4 kali cuba nak buat N3. Mula2 ingat tadi nak uploadkan header yang sudah wa design tapi ...  emmm tunggulah dulu.mungkin esok kot. Agak2 sapalah yang menjadi mangsa wa kali ni .. hehehe. Okey kita cerita pasal nuffnang. Rasa-rasanyer wa belum pernah bercerita pasal nuff ni kat blog wa. Sambil ronda-ronda dekat blog kenkawan selalu terjumpa screenshot pendapatan terkumpul nuff ni. wa pun teringin juga nak buat screenshot pendapatan nuff wa. Bukan apa sebagai perangsang bagi mereka yang belum joint nuff ni. Ok lah wa stop kat cni dulu.

~ x der mood hari ni ............................arghhhhhh

 PS : Semalam genap sebulan wa joint nuffnang.
 PSS : TQ pada yang sudi memicit wa punyer nuff.

15 comments

1:50 AM, December 16, 2009

akak punya nuff baru 1.50 heee.. bleh le wat beli gula2 :D

7:52 AM, December 16, 2009

Pelan-pelan kayuh sis ... :D

11:42 AM, December 16, 2009

tak tau la nuffnang tu utk apa & camana nak register? kurang ariff.....

7:13 PM, December 16, 2009

sama rr... xtau ape function nuffnang tu.. nk gk join sbb tgk byk org dpt duet.. hehe.. cube en wachak explain kt kami ni ckt.. hehehe

8:28 PM, December 16, 2009

Tq smm + sofia tinggalkan komen. emm nak terangkan nuffnang. 3 hari 3 malam x habis ni .. hehehe ~ gurau jer.

okey sesapa yg nak tau apa itu naffnang dan cam na nak reg naff gi sedut free e-book dekat ~ http://www.majalahim.com/zh/jana-pendapatan-dengan-nuffnang.html

10:22 PM, December 16, 2009

abg chak, asal tada mood neh?frust kah apa?hmm.

10:35 PM, December 16, 2009

Hurul ummi ~ Biasalah adek manis. angin kus-kus dah dtng ...

gi pekena teh halia okey lah angin nyer tu kot .. hehehe

11:20 PM, December 16, 2009

hehe..ko xnak try otter2 header aku ke..tp blog aku xde header ar..hoho

11:52 PM, December 16, 2009

suki ~ ngee wa segan nak otter ko punyer la .. ko pro dari wa .. hehehe

12:15 AM, December 17, 2009

heee..mane ade aku pro.dulu aku ade banner pastu ..buruk jek aku tgk.trus tukar jadik tulisan je

1:57 AM, December 17, 2009

bro...watkan banner kecik untuk blog gua boleh? hohoho :p

9:56 PM, December 17, 2009

wan ~ Bro, kalu ader masa ngan idea wa buatkan tapi wa x janji beb. yg ader ni bersusun nunggu giliran tau .. hehehe

wa takut ader yg marah2 lepas ni ... huhuhu

9:37 PM, December 20, 2009

wah... dah cukup banyak tuh...ermm

1:34 AM, December 24, 2009

hehe.. dh add nuffnang dh.. ((sukasgt))

wachak, jgn lupe singgah blog n klik byk2 k.. hehe...

9:45 PM, December 24, 2009

Zikr ~ nk kompul bebanyak ckit. first payment ni ingat nk beli suar jeans.

Sofia ~ eeiii ..suker nyer dia. Nanti wa singgah. Kita main picit2 ya hehehe

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.