13 December 2009

Banner | Bollog's room




~ Mari rapat-rapat kita tengok sapa yang kena muahahahah ... uiit ... selamat berhujung minggu. Makan sudah, jenjalan pun sudah, mandi pun sudah ~ siap bersyampoo lagi. err lepas ni nak tinton. Sebenarnyer wa confius dengan bro ni. Hari tu dia suruh wa bikin header tuk blog dia. Dia tinggalkan satu link kat chatbox. ( dalam pala hotak wa dok pikir dia nak header yg simple cam blog tu kot ). Bila wa sudah habis buat 3 header kat atas tu wa gi nengok balik link yg dia bagi ... emm dia silap tulis ker atau wa yang salah faham. weii blog ni ker yg nak wat header tau blog yg ko bagi link tu. Hentamlah labu. Ko sedutlah tiga2 header yg kat atas tu huhuhu...
Memula wa design header yg paling bawah sekali tu ( yang simple jer ). Bila wa bangun subuh tadi timbul lak idea nak masukkan layout blog sekarang ni menggantikan background putih tu. emm ok gak wa tengok. Tapi entah macam mana wa punyer tangan gatal lak gi design lagi satu header yg paling atas sekali. Itu cuma wa tampal jer ngan header yg ader sekarang. Bro ko pilih lah sendiri. wa tak mau tanggung. Tepuk dada ko tanya ko punyer selera. enjoyy

PS : Jangan lupa lak picit dulu gambau tu baru sedut.

19 comments

7:29 PM, December 13, 2009

Oooo....ko dok buat banner blog org ek?blog ko bina nak naik ye?

9:31 PM, December 13, 2009

emm..banner ni aku rasa ok..

11:10 PM, December 13, 2009

Iza ~ naik ke mana tu iza ...

11:12 PM, December 13, 2009

TQ singgah cni sukiminna. Tuan yg empunyer blog x komen lagi. x tau ok ke x.

12:47 AM, December 14, 2009

rasanya banner yg paling atas tu cun..
hari minggu tuan tanah g jenjalan..mst tk tahu wachak dah buatkan 3 banner tuk dia...sure bila dia tguk tersuka giler dia...

1:30 AM, December 14, 2009

Idalara ~ Tadi ader sikit kesilapan ejaan pada nama dia. wa dah repair pun.tu yg dia merajuk x upload kan lagi kot kekekeke

5:46 AM, December 14, 2009

sume cumill ni wey...ak xtau nk pilih yg mne se~ngeeee...nnt ak wat poll kt blog ak lu~huhuhuhu...

tengs bebanyak bro...sbnrnye ari2 ak swuh wat utk blog majinmsuc.blogspot 2...tp ko wat utk blog ni pn ok gk~muahahahahah...

tengs...tengs..dan tengs bro...ko duk ane??klu dkt2 leh ak banje~muahahahhaha!!

8:08 AM, December 14, 2009

Bolloq ~ Buat-buat jangan x buat. Jangan lupa link wa ar ... hehehe

skrg ni wa duduk atar kerusi ... hahahaha

10:28 AM, December 14, 2009

perhhh abg 'chak' mmg berbakat ah.dalam dok sibok2 urus diri pon masih sempat puaskan hati org lain.hmmm sesuai jadi suami mithali macam ini.wakakakakakaka.

;p

mengembirakan orang lain bukan kah satu amal tersembunyi?:) bijak la abg 'manis' semoga terus dirahmati Allah selalu.

bye.

10:29 AM, December 14, 2009

perhhh abg 'chak' mmg berbakat ah.dalam dok sibok2 urus diri pon masih sempat puaskan hati org lain.hmmm sesuai jadi suami mithali macam ini.wakakakakakaka.

;p

mengembirakan orang lain bukan kah satu amal tersembunyi?:) bijak la abg 'manis' semoga terus dirahmati Allah selalu.

bye.

8:39 PM, December 14, 2009

Assalamualaikum. Dengan segala hormatnya anda dijemput berkunjung ke blog saya http://www.mybabah.blogspot.com dan isteri saya http://www.teacherrahila.blospot.com. Di sana anda terdapat mutiara yang selama ini anda cari.

9:02 PM, December 14, 2009

Hurul Ummi ~ moga adik manis pun dirahmati Allah jua.

agak2 boleh ke jadi calon tu ... hehehe

9:08 PM, December 14, 2009

Mybabah ~ Tq berkongsi info. Nanti wa jengok K.

12:18 AM, December 15, 2009

mantap r blog loq lps ni.haha

12:22 AM, December 15, 2009

azizan444 ~ Baru nak bernyawa bro blog ni ... tolong promotekan ckit boleh ... ngeee

12:12 PM, December 15, 2009

wah wachak dah mula bizi melayan pelanggan yg berebut2 mintak dibuatkan banner...pelanggan? tak sesuai disebut pelanggankan? sbbnya klu pelanggan di charge tapi ini free of charge...semoga wachak selalu gembira meniti kehidupan ini..

salam...

10:20 PM, December 16, 2009

sesuaii gitu...kihkihkih.

10:39 PM, December 16, 2009

SMM ~ memang dah x menang tangan dibuat nyer ... kalu wa charge .... pherghhh pakcik kayo tau ... hehehe

SMM, emosi ari tu dah ok ker ?

10:43 PM, December 16, 2009

Hurul Ummi ~ sopan gitu ketawanyer. pasti rawai yg tertawan :D

~ Kahkahkah .... lariiii

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.