20 May 2010

Hadiah Contest Rowena


Terima kasih bebanyak pada Cik Rowena kerana telahpun mengirimkan sehelai tshirt buat wa sebagai pemenang untuk contest header hari tu. Tshirt tersebut telah wa terima semalam. Bertambah lagi koleksi tshirt wa .. hehehe
Maaf Cik Rowena atas kelewatan untuk memberitahu bahawa hadiah  telah sampai kepada wa. Ingat semalam nak buat entry ni tapi wa tertidur awal akibat kepenatan. walau apapun terima kasih sekali lagi.

PS : wa telah terkena ' sindrom hakisan tenaga kerja '. Keletihan dan kelesuan yg teramat sangat. emm ... kena cuti ni.

13 comments

6:35 PM, May 21, 2010

owhh..
xpe2..
just nak tau smpai x..
2 je..
heheee~

9:38 PM, May 21, 2010

syok arr ko ekkk

4:58 AM, May 22, 2010

Rowena :
Thanks ya .. ngee

Miss :
Menda pree, syok ar ... hehehe

8:27 AM, May 22, 2010

wahh..tahniah wachakk..tak sia2 bakat tu. bleh menang kontest woah..:)

10:05 AM, May 22, 2010

kalau tak muat pos kat aku jer.. haha..

1:29 AM, May 23, 2010

Nizam :
TQ 3X .. hehehe
ezany:
muat-muat jer tuk wa ... hahaha

1:47 PM, May 23, 2010

tahniah!
wa bg add nnti sis bg hadiah juga..msih tk puas ati sbb tk dpt bg wa coklat...:))

10:12 PM, May 23, 2010

best tul dpt baju.. klu xcukup saiz, boleh le pas2 pd blogger yg len.. hehe

11:05 PM, May 24, 2010

Idalara :
Fuyooo .. sis ida nk bagi cekelat ar. emm .. add tu x leh nk kasi kat cni. nanti ader yg hantar rombongan cik kiah lak kang .. hahaha

sofia :
Hai cik sofia pun teringin gak ke .... hehehe

9:05 AM, May 26, 2010

waaahhhh tahniah wachak! :D

2:20 PM, May 26, 2010

heee..jalan tengahari sementera intenet x bengong..uhuhu

3:19 PM, May 26, 2010

wahh
dpt baju
heee

10:40 PM, May 26, 2010

nuhan :
TQ cik hanum .. hehehe

ellis suriyani :
TQ ya Datin sudi singgah bagi komen

Ery Farieha :
suprise tu .. cik rowena tak bagi tau wa menang hadiah apa ... hehehe

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.