23 September 2010
Kulit Ayam Goreng Rangup
Rembesan Idea :
wachak
Pada :
12:13 AM
Kebiasaan bila beli ayam dekat pasar wa suruh tokey gerai ayam tu buang kulitnya. Kulit ayam ni banyak kolestrol. Kalau dibuat gulai / goreng pun kalau ada kulit ayam ni wa tolak tepi. Dekat pasar malam area rumah wa ni ada satu gerai tu jual kulit ayam goreng. Secawan satu hinggit. Untung giler gerai yang jual kulit ayam goreng ni. Mana tidak nya kulit ayam yang orang tak mau dipasar dijual dekat pasar malam. Rasa-rasanya korang beli tak kulit ayam goreng ni .. ??
17 comments
Lady :
Banyak buruk dari baik kulit ayam
ni. Tapi kalau buat rendang x leh
buang kulit nya. kalau x hancur ar
daging ayam tu.
Gadis Comel :
Yg meniaga ni pandai amek peluang :P
Iza :
wsalam.
Yg kurang lemak yg sedap kulit
ayam ni. Yg baru goreng jer yg
sedap. Kalau dah lepas goreng 2 /
3 jam dah tak sedap.
Hari2 ker ko makan telur, mkn ngan
jamu erk. patut ar awet muda ... he33
Subscribe to:
Post Comments (Atom)