21 September 2010

Gangguan Seks ..


Sejak dua tiga hari ni makin menjadi jadi pula serangan malware keatas blog-blog yang mempunyai back link yang ada iklan colour hijau tu. wa dengan ini terpaksa membuang sementara blog list  di blog wa bagi mengelakkan blog wa tidak di kunjungi tetamu. Sudahlah tetamu dekat blog wa ni ciput. Kalau berpanjangan menurunlah traffic keblog wa minggu ini. Bilalah agaknya nak selesai masalah ni. Jangan berjangkit pada nuff si malware ni sudah. Apa-apapun sila pastikan antivirus anda sentiasa aktive sebelum membuat kunjungan kemana-mana blog. Drive safely ... erk :P

~ tajuk entry tu sepatutnya dibaca seperti ini :  Gangguan. Seksa nya nk berblog walking  waktu ni ... harap maklong :P

19 comments

1:21 AM, September 21, 2010

yek.. saya rasa seks....anya bila mengalami rangsangan virus bosan.. hahha..

1:40 AM, September 21, 2010

yusenze :
pherghh !! pantang ada perkataan
s*ks. wa baru publish n3, lajunya ko
komen ... keh33

1:43 AM, September 21, 2010

patut la ade virus.. blog lucah.. haha.. isk2.. siap tulis pasal seks.. :p

7:42 AM, September 21, 2010

ezany :
ciss !! kau ni kun. x sayang mulut tul ... kekekekeke

7:50 AM, September 21, 2010

aku telah remove..tp masih ada warning..camne erk..

add me at FACEBOOK : alif syk

10:24 AM, September 21, 2010

ley msuk ke blog yg jd cm2...?

11:07 AM, September 21, 2010

Salam...

Ko delate semua url ke? aduh, rasa syg plak nk buang semua url.nanti tak dpt berita terkini....

12:35 PM, September 21, 2010

ciss..tajuk tu sj ja nak up traffic.

7:48 PM, September 21, 2010

SyoknyaDownload :
Kena removekan juga sekali innity add kalau ada.
maaf bro, wa x da acc FB :)

confuseme :
Boleh masuk tapi malware tu slowkan sistem pc / lappy anda. Silap hari bulan pc / lappy kita 'hang' sentiasa.

Iza :
sementara jer. nk tau berita terkini tengok dekat dashboard blogger ( blog yg kita follow ).

Gadis comel :
lu teruja ker beb ngan tajuk N3 wa tu ... keh33

8:34 PM, September 21, 2010

aa aa laa...aku rasa lappy aku pun kena jgk...sal tu asik sangkut2...klu lappy kena malware...ape nak buat chak...

8:50 PM, September 21, 2010

mario :
~ Kalau pakai antivirus bebayar
boleh removekan malware tapi yg pree
punya x semuanya boleh removekan malware.
~ Kalau malware ada dekat blog boleh
rujuk dekat blog cikgu dahlia. dia
ada buat n3 pasal nk remove malware
dekat blog.

9:05 PM, September 21, 2010

hehe hailah aku x de antivirus erkkkkkk

9:09 PM, September 21, 2010

miss :
Ko brutal. virus ngan malware takut nk berkunjung kat blog ko .... keh33

9:58 PM, September 21, 2010

beban2.. malas nak masuk.. hahha..

10:44 PM, September 21, 2010

chaon :
wa pun tak masuk kalau dah ada tanda amaran cam tu ... keh33

7:11 PM, September 22, 2010

ape fktor kene serangan tu ek?

11:38 PM, September 22, 2010

Ladybird :
ada yg dengki / nk curi maklumat dalam pc / lappy kita. Nk ubat malware ni gi ke blog drhanis @ panadol ~ http://drhanis.com/blog/?p=491

6:27 PM, September 24, 2010

wa..sis pun kena mcmni..nak buat mcne ek..

2:00 AM, September 25, 2010

Sis Ida :
click dekat 'get me out of here'. Jgn masuk blog tersebut nanti pc sis jadi lembab / 'hang'.

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.