10 October 2010

Yo ! Yo ! It's me . . .


 Dua hari lepas masa wa dalam bank, wa terserempak dengan  seorang mamat ni. Muka garang, misai  tebal serta berjanggut. Yang menarik perhatian wa adalah pada sarong kepala hip hop yang dia pakai. Korang tengok gambar dekat atas. Dalam kepala sudah terfikirkan sesuatu. Dan untuk kepastian wa cuba hampiri mamat ni dah sah hundred percent yang disarongkan dikepalanya tu .......

*

*

*

*


anak tudong syria yang dua tone punya. wa bantai gelak guling2 ... har33


ps : Bukan nak kutuk sesiapa tapi sekadar berkongsi hari yang buat wa ketawa guling-guling ...

36 comments

4:04 AM, October 10, 2010

mhl gak kan ank tudung tuh? rm3 tuh...haha...gmbar dr tepi cam ganas je...

rupe2nye pakai serkup ompuan jer..

11:31 AM, October 10, 2010

cik Jari :
Rupa ganas tapi dalam hati ada taman
der ... keh33

~ bleh lak dia tahan panas. Kepala
berserkup + jaket tebal .. hu33

4:58 PM, October 10, 2010

wakakaka....
cam tu rupenya...terpedaya jugak bace en3 tu......
adoi

5:57 PM, October 10, 2010

ape kate ko cube plak pas ni... hahaha

8:18 PM, October 10, 2010

sis pun rasa nk gelak guling2 wlupun hati tgh sdih ni...betul2 lah mamat tu kata 'ada aku kesah' kot2 dalam hati ada taman tu..

8:43 PM, October 10, 2010

su manje :
Kalu citer jer org tak percaya. siap
amek pic curi2 lagi. kalu dia tau
habis wa ... keh33

missxyz :
wa rockers ar. mana pakai cerkop
pala cam tu weii ... :)

Sis Ida :
muka dia slumber jer ngan pala
serkop colour pink tu :)

8:43 PM, October 10, 2010

mangsa pesen nih

9:25 PM, October 10, 2010

hihihi.. rasa2nya org lain perasan x? :P..

tp ok gak ;) kreatif.. leh share ngn isteri.. sharing caring loving :P

9:33 PM, October 10, 2010

miss :
tiada paksaan tu :)

LadyBird :
Kalu dia guna colour gelap mungkin org lain x perasan tapi colour pink tu ... he33

Bini dia punya kot ... keh33

11:29 PM, October 10, 2010

Cube pakwe lak pakai.. Makwe nk gelak guling2 jugak.. Hahahaha.. :p

12:14 AM, October 11, 2010

cak...skarang tu trend kot..aku pun penah jumpa laki2 pakai..

12:25 AM, October 11, 2010

bwahahahahaha.ajak tenggiling gelak guling2 sekali.tak menahan tol~

1:02 AM, October 11, 2010

dRFarhana :
x sanggup nk pakai walaupun minat kaler pink ... keh33
Kita gulink sama2 erk ... har33

black_mel :
x leh jadi trend cause hip hop ni dah nk pupus :)

Arisa :
amek permit dulu. nanti mergas tua datang minta permit tenggiling tu ... har33

9:19 AM, October 11, 2010

ahahha..warna pink tuh..ades..keke...pasni laku la penjual inner syria..keke
tetiba akira terpk yang dia konon2 nak belikan tuk wife...tp sbnrnya nak pki sendiri..hihihi..

11:41 AM, October 11, 2010

hahahha...segal bena la....

:P

11:43 AM, October 11, 2010

kah kah kah...lu nie klaka la....sengal!! hahaha

12:52 PM, October 11, 2010

hehehee...dia salah sarung agaknya...entah2 tu mak dia punya tak pon bini dia yg punyer..hahahaha (amboi33x klu ketawankan orang bukan main...)

11:18 PM, October 11, 2010

akira :
mamat tu beli masa clearance stock ar. out off fesyen dah .. he33

Tqah :
memang pala sengal mamat tu :)

Alesya Amani :
wa lak sengal erk ... keh33

smm :
bukan selalu boleh gelak gulink2 ni sis yatie ... he33

11:35 PM, October 11, 2010

hahha.. wachak jangan buat perangai macam tue jugak.. malu je weh.. hahha.. rugi plak tak p dengar die cakap.. mane tau kot2 suara laen jugak ke.. hahha..

11:38 PM, October 11, 2010

dia tersilap amik
kakak dia punye kot..
ahhahah

11:55 PM, October 11, 2010

chaon :
mamat tu kata : 'I lelaki tulin bang' ... keh33

diana :
colour pink tu. x kan ar tak pasan kot ... he33

11:57 PM, October 11, 2010

nmpk ganas dr tepi..tp kaler pink beb..silap amik yg bini punye kot..miahaha~

12:29 AM, October 12, 2010

cik tom :
muka memang ganas giler. Kalu tengok
muka tak jadi nk buat laki tapi mana
tau dalam hati ada taman. sebab tu
colour pink pon dia sarung gak ... har33

8:33 AM, October 12, 2010

cute je org tu..ekekeke
selambe je~~

10:30 AM, October 12, 2010

sempat plak lu pegi snap gambar mamat tu

2:36 PM, October 12, 2010

agak2 kena tak ngan baju melayu pink lu tu,,,hehe

11:22 PM, October 12, 2010

Nina :
cute ler juga dan memang selambe
mamat tu ... he33

Gadis comel :
wa dah amek kursus jadi paparazzi.
tu pasal leh amek pic tu .. he33

Mario :
wa x sanggup nk sarong kat kepala
weii ... x rock ar .. keh33

12:20 AM, October 13, 2010

murah jer..10 hengget..yang anak tudung dia pakai..yang tudung luar dia buat balut nangka kot

12:35 AM, October 13, 2010

Hawa :
Mesti buah nangka tu 'ayu' ... keh33

7:23 PM, October 13, 2010

haha..klu tak baca entri td..igtkan perompak...hahahah

7:45 PM, October 13, 2010

nekmo :
perompak mana ada pakai sarong
kepala colour pink ar ... keh33

11:03 PM, October 13, 2010

dia beli utk awek kot tu.. ekeke.. kan tgn tgh pegang bank.. nak cucuk kad lg.. tu yg letak kat kepala jap..

12:05 AM, October 14, 2010

ezany :
Rasa2 nya dia kongsi ... inner dia
pakai, tudung bagi awek dia pakai ... keh33

3:08 AM, October 14, 2010

Yo bro! wassup! im a little one shuffle boyz! haha..;-)

9:21 PM, October 20, 2010

Dia pakai serkup ke Buff sebab Buff amat popular.

3:02 PM, November 04, 2010

Salam...
Pelik dunia skrg....yg pompuan ramai yg tak bertudung.....dunia dah terbalik gamaknya...

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.