15 June 2011

Wordless Wednesday - Rehat Dan Rawat


20 comments

12:37 AM, June 15, 2011

pe tue.? haha

12:39 AM, June 15, 2011

senkuang dgn kuah rojak...sedap oo

7:52 AM, June 15, 2011

ape tu?

8:03 AM, June 15, 2011

forever love + intan izani :

sengkuang + sos + kacang = menggamit memorie silam. dulu2 masa sekolah rendah 10 sen shj tapi sekarang sehinggit woo ...

8:03 AM, June 15, 2011

cik fa :

confirm sedap ... he33

12:45 PM, June 15, 2011

Besarnya!!



Erm..



Tangan dan tapak tangan tu haa.. Besar.. :p

4:23 PM, June 15, 2011

tu ape?

8:15 PM, June 15, 2011

FarhanaDr :
Hari tu punya pic nampak kaki.org lain x perasan. Hari ni nampak tangan ngan tapak tangan. mata ada x ray ke ... ha33


macy :

Jajan masa kecik2 dulu. suka sesangat ... :D

Yang Di Sana
9:01 PM, June 15, 2011

Eh eh!!
Ada orang X-Ray dia sampai nengok kaki nengok tangan laa.. Isk isk..

:p



Heeeeeee.. ;)

12:10 AM, June 16, 2011

serius!!!kat mana ko beli?aku dah lama cari .....

1:20 AM, June 16, 2011

Yang Di Sana :
ha ar kan ... isk isk isk

VVIP :
mana bleh bagi tau tempat wa selalu port ... ha33

Taman Tasik Permaisuri Bandar Tun Razak. Hari minggu pagi. sambil makan sambil jamu mata nengok org jogging ... he33

11:08 AM, June 16, 2011

sebelum baca komen diatas, akak dah dpt agak dah sengkuang letak sos dan tabur kacang.. fuh mmg makanan nostalgia ni.. payah nak dapat sekarang ni.. dulu2 masa kecik suka makan.. nenas letak sos dan bubuh kacang macam ni pun sedap... wah terlior sudah...

9:37 PM, June 16, 2011

aaaaaa kegemaran ni!! sedaapppppnyaaa

9:04 AM, June 17, 2011

Assalam..
Weii, tetiba ja aku rasa nak makan sengkuang dgn kuah rojak. Meleleh air liur tgk gambar tu...

11:12 PM, June 17, 2011

wahh, sengkuang tuh saya selalu makan after jogging kat Tmn Tasik Prmaisuri ... terbaikkk ...

11:51 PM, June 18, 2011

assalam chak sedapnya sengkuang ngan kicap n kacang tu..eh ya ke

3:16 AM, June 19, 2011

sengkuah ngan kuah rojak ek?base dier tu apa ek?cam piza pun ade.hehe..x pernah tengok lak..

11:44 PM, June 19, 2011

lamanya tak makan sengkuang mcm tu...

12:15 AM, June 20, 2011

mkn dulu sebelom drive hehe

2:36 PM, July 02, 2011

tetiba je rasa lapar giler...

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.