14 November 2011

Kau Pergi Jua



Wajahmu
Seindah serinya pelangi yg indah
Seharum mawar putih segar berkembang
Wajahmu
Mengapa sering terbayang dimataku
Sehingga terbawa didalam mimpiku

Sayangku
Tahukah kau didalam hatiku ini
Tersimpan perasaan cinta nan suci
Kau bunga
Inginku suntingmu menjadi milikku
Lantas kuabadikan dalam jiwaku

Sayangnya ...
Harapan yang selama ini ku bawa
Hancur berkecai musnah jua akhirnya
Semuanya bagaikan sebuah mimpi

Kau pergi jua
Setelah cinta ku kini membara
Belum sempatku curahkan kasihku
Kau pergi tak kembali ...
Lagu : Othman Mohd
Lirik : Adam Ahmad

16 comments

5:39 AM, November 14, 2011

pesal lagu sedih sgt ni ?

6:29 AM, November 14, 2011

tu la kau,aku ajak berkasih kasihan..kau taknk! erkk =p

7:14 AM, November 14, 2011

selamat hari senin...selamat pergi kerje

8:08 AM, November 14, 2011

lagu jiwang yg best suatu ketika dahulu

10:58 AM, November 14, 2011

salam..
terkenang kisah lama
megusik jiwa bila maain
lagu nih..jiwang habis
dulu-dulu..he he

6:28 PM, November 14, 2011

Assalam...
Best juga lagu ni...

8:35 PM, November 14, 2011

saya sambil ikut nyanyi lagu ini.
menyanyi bersungguh-sungguh
[sambil terkemek2 raut wajah.. sedihh wooo ]

2:08 PM, November 15, 2011

kenapa tetibe lagu jiwang?

3:44 PM, November 15, 2011

alahai otai..menjiwang pulak dia..:P

yang pergi tetap pergi..
carilah pengganti :)

4:10 PM, November 15, 2011

lagu sedih ni...ada pape ke bro...harap bersabar ye...

9:39 PM, November 15, 2011

okay..meleleh sudah air dr mata dan hidung jaja..

1:14 AM, November 16, 2011

cik b, GKC, CJ, Kak Liza, Zulkbo, Iza,
cik Linda manis, eiza, sis, Mario, cikgu jaja


Terima kasih meninggalkan komen. wa sangat2 menghargai kerajinan anda
untuk berkomen di N3 ini

2:41 AM, November 16, 2011

lagu ni mmg jiwang. tapi jiwang dalam tenang.

suka!

7:31 PM, November 16, 2011

@IxoR@
i like too :D

8:15 PM, November 16, 2011

sedihnyer lgu ni...dulu suka la..layan abisss~


*ehem..teringt awek lme ler tuuu

Saya
10:24 PM, November 20, 2011

sesuatu datang, pasti akan pergi. keadaan yang menentukan samada hadirnya itu sebentar, atau mungkin sampai bila-bila dan tak akan pergi.

kadang-kadang mungkin pergi adalah lebih baik, sebab mungkin dia sedar ada insan-insan lain yang lebih memerlukan awak dan kasih sayang awak.

macam saya kata tadi, keadaan. maaf kalau komen saya tak ada kena mengena dengan entry. huhu.

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.