16 November 2011

Wednesday Wordless - Serabut




ps : 2 bulan jer lagi nak mengadap benda ni. Bulan Januari Bakal bergelar 'penganggur terhormat'. arghhh !! JK ...

55 comments

2:01 AM, November 16, 2011

salam..
woitt..dah nak pencen ke?
muda lagi tu..sambung lagi
dengan berniaga sendiri

2:06 AM, November 16, 2011

@zulkbo
wsalam zulkbo
company tutup bro. Dapat 10K jer. Nak niaga per ?? Nasi kukus ayam dara ok tak ... ha33

2:43 AM, November 16, 2011

Januari datang lagi....

tanam anggur lagi....

meh la jadi drebar lori...! ada keja kosong sini....

hihihihii....

7:30 AM, November 16, 2011

jual kek le. my opismet pandai buat kek lapis s'wak & kek moden, fresh by special order. :-)

8:43 AM, November 16, 2011

meniaga ayam penyek, takpon asi arab..
aduyai company tutup le plak..

9:23 AM, November 16, 2011

assalam wachak..
duhh.. berat gok tu! semoga ada rezeki kt tempat lain lak.. :)

1:03 PM, November 16, 2011

salam wachak..


sabar jelah..hehe..usaha tangga kejayaan ye dak?

apapun good luck utk wachak otai :D

mario
2:16 PM, November 16, 2011

ko dah usha2 tmpt lain tak?semoga berjaya weh...yus tokey...cuba try
tanya dia

2:22 PM, November 16, 2011

jom niaga ngn teman mau? :P

2:59 PM, November 16, 2011

jual sarapan kat depan pagar sekolah.. lps tu tghr sikit jual air batu campur..
best tu.. mesti laku..

2:59 PM, November 16, 2011

lorr..kesiannye..hope dpt cari kerja baru... :)

3:02 PM, November 16, 2011

Assalam Chak..ooh tadi akk ingatkan hujung2 tahun ni nak tutup akaun, tu yg serabut paler, rupa2nya syarikat nak tutup, ada masa lagi tu chak untuk cari kerja. semoga berjaya ya

3:02 PM, November 16, 2011

alolo..xpe2..nanti insyaAllah ada rezeki yang lebih baik..:)

3:04 PM, November 16, 2011

Sekejapnya masa berlalu... Dah dekat bulan Januari dah... Banyak lagi perkara yang belum dilaksanakan tahun ni... huhuhu

3:37 PM, November 16, 2011

Assalam...
Siannya...niaga bihun sup la, tapi tak mau bihun sup Perak, tak sedap, ada taugeh....

5:16 PM, November 16, 2011

selamat mengadap ye...

:D

7:16 PM, November 16, 2011

@IxoR@
Kat mana tu cik pora ?? wa lesen jadi pilot blum bikin lagi ar :P

7:16 PM, November 16, 2011

@tips
wa makan kek pandai ler ... hik33

7:18 PM, November 16, 2011

@padin
modal besar nk niaga ayam penyet ni. blum ada lagi yg niaga ayam penyet tepi jalan bro ... he33

7:19 PM, November 16, 2011

@Aya Yus
wsalam aya
tang kerja tu x risau sangat tapi bab nk dapat income yg mcam sekarang payah ckit :D

7:21 PM, November 16, 2011

@sis92
wsalam eija. ya ya kena usaha. TQ erk :D

7:25 PM, November 16, 2011

@mario
Kerja dah ada yg stanby tapi kena out station 12 hari ke kelantan terengganu, yg ke 2 tu kena rejister company. Harap2 bawah 8K cukup kot

7:26 PM, November 16, 2011

@ChaCha
Nak niaga per tu cha ?? jadi partnership ke :P

7:27 PM, November 16, 2011

@LadyBird
x lalu nk berkejaran ngan majlis perbandaran ar ... keh33

7:28 PM, November 16, 2011

@milo
Harap2 ada peluang lain yg lebih baik. TQ

7:29 PM, November 16, 2011

@EmbunRosaliza
wsalam kak liza
tu pun serabut juga kak liza. dah tau nk kena berenti kerja tapi audit kena buat juga. x der mood nk buat

9:08 PM, November 16, 2011

insyaAllah akan ada rezeki yang lebih baik . all the best ya :)

9:28 PM, November 16, 2011

perrhghhh..sungguh kritikal nampak..hahaah

9:31 PM, November 16, 2011

Tak pe Wachak, mungkin ada rezeki lain lebih baik. Semoga Wachak tabah hadapi ujian ni.

10:10 PM, November 16, 2011

tak pe rezeki ko kt tempat lain ko insya Allah.

10:13 PM, November 16, 2011

waakkaka...

sama la kita...bakal bergelar penganggur terhormat...

tanam anggur la lepas neh dulu...

harap2 ada rezeki kerja wal..ehhe

10:52 PM, November 16, 2011

gud lak wachak~ tp knp jd penganggur plak..

11:11 PM, November 16, 2011

kejap je kan masa berlalu..suka ke jadi pengganggur..hehe xpe...InsyaAllah ada rezeki menyusul lepas ni k..sabar sabar dan tabah!

11:44 PM, November 16, 2011

@najihah sahami
doa doa kan lah ya :D

11:45 PM, November 16, 2011

@Coretan anuar
putaran hidup x dapat ditahan. walau apa pun terjadi, hidup mesti diteruskan

11:46 PM, November 16, 2011

@iza
wsalam iza
banyak kerja nk buat kalau niaga bihun sop ni. tempat x da lagi

11:47 PM, November 16, 2011

@tasekM
TQ dear :D

11:47 PM, November 16, 2011

@::ini belog saya . cinta hati saya::
TQ :D

11:48 PM, November 16, 2011

@azza hana
Berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul. rasa malas dah nk tukar2 kerja tapi .... redha jer lah

11:49 PM, November 16, 2011

@DianaAzis Insya Allah. TQ :D

12:15 AM, November 17, 2011

@Saya
harap lpas ni x da masalah lagi sampai pencen. TQ

12:16 AM, November 17, 2011

@ILA HonEyBuNNy
meh kita wat joint venture nk. kita tanam anggur x da biji punyer ... ha33

12:17 AM, November 17, 2011

@Cikgu Jaja™
TQ cik jaja. 'penganggur terhormat' tu sebagai penyedap ayat dalam entry jer ... kekekek

12:19 AM, November 17, 2011

@Cik Azizah
kalau ada org tanggung bayar rumah ngan kereta mestilah suka ... hik3
tq tinggalkan komen ya :D

8:05 AM, November 17, 2011

haaaaaa...ade laaa tu Allah nak kasi hang yang lebih besaq kottt pasni..
insyaAllah..yg penting usaha tanpa henti dan yakin diri..

11:18 AM, November 17, 2011

buat bisnes la bro pasni...hehe. gudluck!

4:43 PM, November 17, 2011

eh...aku suka la kotak komen ko ni...camana nak buat??

11:31 PM, November 17, 2011

hulurlah anggur sikit haa..nak yo raso..huhu

2:37 AM, November 18, 2011

aha, xpe ada rezeki yang lebih baik kat tempat lain tu nanti :)

Saya
1:38 PM, November 18, 2011

insyaallah, tiap saat gelap akan datang saat cerah. dengan semangat orang keliling yang kita sayang, yang sayang kita, semuanya akan ok. mudahan dipermudahkan semuanya wachak.

1:53 PM, November 19, 2011

Assalamualaikum Wa..
sis doakan perjalanan hidup wa dipermudahkan..

hari tu komen wa tk sempat sis nk reply..macamna jadike ofis pindah?
sis masih dlm tndatanya..25hb ni meeting board yg akan tentukan tempat baru,
ada 3 pilihan TTDI Shah Alam..garenti sis berhenti, Sg Besi lama
dan Jalan reko Kajang...mudah2an Jalan Reko terpilih.

7:30 PM, November 19, 2011

welcome to the club..hehe..hargailah 2 bulan terakhir ok =)

11:07 PM, November 19, 2011

ha nanti jom join bisnes menjahit dengan bena . jom beljar menjahit jom ! hahahaahaha ;) nanti slow2 cari la kerja lain pakcik ! heee ;)

2:43 PM, November 20, 2011

alah ciannya,dapat 10k, baca kat koman atas tu. banyak sikit bukan ukuran dik, ra bagaimana nak manafaat duit tu, yang penting.good luck ye.

10:19 PM, November 20, 2011

Pening juga hendak mencari sesuap nasi kerana pampasan RM10k tidaklah mengcukupi untuk bulan-bulan yang mendatang.

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.