18 January 2012

Wordless Wednesday - First Time


ps : Rasa boleh tahan atau tak menahan rasanya  ...

25 comments

12:27 PM, January 18, 2012

Assalam...
BIG APPLE......sedap tu...peberet kami sekeluarga.
Hubby ku sanggup masuk highway melalui Bidor dari Hutan Melintan dan keluar ikut Ipoh semata-mata nak makan benda ni dulu...tapi J.Co lagi sedap dari ni

1:02 PM, January 18, 2012

@Iza Teratak Usang
wsalam iza
kebetulan lalu depan kedai tu. masa beli x perasan lagi brand big apple ni. Ingatkan dunkin donuts. bila sampai rumah baru tertengok logo dekat kotak tu big apple ... he33

1:12 PM, January 18, 2012

Wah.. Big Apple.. mmg best Wachak.. Lepas ni boleh try J. Co donut.. pun best jugak.. nak sikit... :P

1:13 PM, January 18, 2012

Assalamualaikumm...
Big Apple.. awal2 dulu, suka jugak. tapi bila lama2, walaupun sesekali rasa manis sangat plak. Hehe...

Saya
2:02 PM, January 18, 2012

Dunkin Donut keras. Tak sedap. Big Apple lembut. J.Co lagi lembut. Apa pun, kalau dah nama donut, memang sedaplah. Haha. Sebab tu 6 biji tala sorang je makan. Ops! Lari! :p

2:41 PM, January 18, 2012

aish shedapppppnyerrrr :D

3:41 PM, January 18, 2012

bena suka yang depannn sekali belah kanan tuuu . heeee :) kalo yang alien lagi best tauuu wachak ! nak satuuuuuuu~

10:04 AM, January 19, 2012

aku suka yg kat pasar malam punya..panas2 lagi...perghhh....

Anonymous
6:04 AM, January 20, 2012

sedap !!

8:16 AM, January 20, 2012

masih ade dalam peti ais, jom makan! :D

12:15 AM, January 23, 2012

rasa pasti enak..duhh jadi kepengen nihh he2x salam kenal

3:36 PM, January 24, 2012

tak suka... sebab manis sangat!

:)

4:52 PM, January 24, 2012

Salam Yob,

Tak penah beli, tengok harga macam tak berbaloi dgn jumlah. Tp memang respek kreativiti dia!

6:27 PM, January 24, 2012

Ape bende tu...
Donut ke??

7:34 PM, January 26, 2012

lady alah ngan bau die.. huhu

3:29 PM, February 02, 2012

hari tu anak sedara ada beli...yang pink n koko kacang tu....
manis yang teramat2.....
seminggu sipan dalam peti ais....makan sikit2..
warga mas takleh makan manis..bahaya untuk kesihatan..

4:25 PM, February 03, 2012

Isshhkk.. Tak suka laa byk2 kaler macam tu...

10:50 PM, March 11, 2012

gua suka donut tak ada gula. mak buat.

9:19 PM, March 16, 2012

Nampak menarik

9:21 PM, March 16, 2012

Salam. Anak lelaki saya suka tapi bg saya manis sgt

11:52 AM, March 18, 2012

mmg melelehh...hehe

1:50 PM, March 18, 2012

wa.. bl nk mnls blk?

12:36 AM, March 22, 2012

argggghhhh sedapnya pos g melaka boleh ^^

10:15 PM, March 25, 2012

ini bila nak update entri baru ni....???

hehe!

12:18 AM, April 05, 2012

pebret! da lme xtelan bnda alah nie...adoiii...ngidam...huhu

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.