05 April 2012

Pengumuman


Kepada pengunjung blog guaotai wa mohon maaf kerana tidak dapat membuat kunjungan balas dan membalas jejak anda buat sementara waktu. PC wa rosak. CPU perlukan 'emak' baru. Kunjungan balas akan dilakukan setelah CPU wa ber'emak' baru. Harap Mak ngah ... ;)

20 comments

9:11 PM, April 05, 2012

baiklah pak ngah.

1:16 AM, April 06, 2012

salam..
perlu ketabahan dan RM tu
Bro..dont worried..take
your time :)

3:15 AM, April 06, 2012

damn! apasal lama giler guatak ke mari ea??

10:06 AM, April 06, 2012

owh patutlah guna incik nokia ye..orait2 :D

4:24 PM, April 06, 2012

opp gua dtg melawat

5:53 PM, April 06, 2012

assalam wa..lom dapat 'mother' lagi ke? alahai siannya..kena ni mesti kena masuk ICU ni..sabor je lah

3:01 PM, April 07, 2012

Betul3. Mcam na tau ni ... he33

3:04 PM, April 07, 2012

Wsalam Zulkbo
Ambil masa juga ni sebab baru jer start kerja dkat
tempat baru.

3:05 PM, April 07, 2012

mcam na lu bleh tersesat dkat blog wa ni ??

3:07 PM, April 07, 2012

incik cokia ler. hp cap ayam ... kui33

3:09 PM, April 07, 2012

Lama giler x singgah cni. Bleh buat seisi Jejak kasih ni :P

3:15 PM, April 07, 2012

wsalam kak Lina
Belum lagi la kak. Kena tunggu ongkos nya cukup :)

Saya
2:51 AM, April 09, 2012

Ramai sungguh peminat yang menunggu "comeback" dia. :p

12:13 PM, April 09, 2012

takpe...aku sedar sapalah diriku..ekeke

9:33 PM, April 09, 2012

Assalam..
Dah merisik ke mak baru?
Hmm..sabar ye. Boleh la mula karang draf banyak2 nanti buat auto publish tiap hati bila dah ada mak baru..

11:07 PM, April 09, 2012

Pandai PC awak ya, nak mak baru.. maknanya bapak dia kena kawin barulah ya...

6:18 PM, April 12, 2012

tengok sy ni...pc sy tak rosak ni pon tak buat kunjungan balas...hahaha

11:38 AM, April 26, 2012

ok yep

10:09 AM, May 15, 2012

semoga cpu cpeat sembuh ^^

11:17 PM, June 14, 2012

salam..
lma x ke sni.. pekabar tuan tanah

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.