27 August 2010

Wallpaper | Cikmin.com

picit gambar untuk view yg lebih menarik
Sambil-sambil bermain-main dengan CS4 photoshop ni wa buatkan wallpaper untuk cikmin.com yang bertemakan hariraya.  Maaf ya cikmin kalau tidak dapat memuaskan hati. Malam ni susah pula nak perah idea untuk di curahkan atas screen cs4 ni. Jam sudah menunjukkan pukul 3 pagi jadi wa terpaksa berhenti setakat ni dan hasil wallpapernya seperti diatas. Kalu ada masa yang terluang  wa kasi bikin yang lain. Harap-harap sudi cikmin gunakan wallpaper ni dekat pc / lappy cikmin buat seketika.

11 comments

3:22 AM, August 27, 2010

aku nak tnye satu jer.. asal gambar ketupat sama ngan gambar kat entri aku tu.. ekekke...

5:49 AM, August 27, 2010

Yusenze :
ya ke sama tapi tak serupa kan kan kan ... hehehe

ps : gambar kongsi2 minta ngan pokcik google

5:53 AM, August 27, 2010

Salam....

Cantik la .....
dah semanagat nak beraya ek cikmin kita tu....hehe.
Aku kuih raya pun belum buat lg ni...

7:44 AM, August 27, 2010

iza :
Tq. cikmin nk amek mood raya tu.
Bila on PC / Lappy tengok wallpaper
raya ni semangat ckit ... hehehe

Ko kan buat kuih tunjuk2 jer ... hahaha.
Jgn mare. nanti pahala puasa kurus :)

7:59 AM, August 27, 2010

kira orite dh ni...org baru main fotoshop mmg xleh buat benda ni..

8:37 AM, August 27, 2010

wachak.. design 1 ketupat warna oren.. hahha.. rajin nye wachak..

9:15 AM, August 27, 2010

salam chak...

wahhhhh...suka sangat...terima kasih tak terhinga ye chak..special entri tu... :P sebelum tinggal komen ni..cikmin dah guna dulu kat lappy.. :P

p/s ketupat tu mengimbas kenangan lalu la chak... uhuks..

11:04 AM, August 27, 2010

cantiknye wallpaper tu.. :)..

6:53 PM, August 27, 2010

black_mel :
pelan-pelan buat mesti boleh bro.
design besa-besa jer :)

chaon :
Ketupat warna oren ...ha ha ha.
Nanti wa try design ketupat colour
oren :P

cikmin :
wsalam.thanks kerna sudi guna. emm
kenangan yg mengusik jiwa ker cikmin .. :)

LadyBird :
tima kasih atas pujian.Design org
baru belajar. cam ni lah :)

8:33 PM, August 27, 2010

nak belajar jugaklah.. :)

11:25 PM, August 27, 2010

sweet-ladybird :
di alu alukan. pelan-pelan kayuh ya :)

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.