03 September 2010

Banner | Semanis Cokelat | Ayunni


 Pembuka entry ni wa nak mohon maaf pada Ayunni pasal ada berlaku kesilapan teknik atas kelewatan untuk diserahkan banner ni pada Ayunni. Sebenarnya gambar untuk dibuat banner ni sudah dihantar kepada wa sebelum  china new year lagi. Oleh kerana pc wa ni telah diserang virus kuda sebanyak dua kali dan wa telah reformat balik pc wa ni maka file yang menempatkan gambar tu telah tiada dalam kedudukkan asal. Bila wa free wa godek-godek pc wa ni baru terjumpa file tersebut. Sekali lagi berlaku kelewatan selepas di design memandangkan wa tak dapat nak jejak url blog Ayunni kerana nama  url blog (  cokelatmanis ) dan nick name nya ( sponge bob_ayunni ) tidak serupa. wa terpaksa semak semula di senarai follower wa untuk memastikkan url blog nya. mungkin wa terlepas pandang, wa tidak berjumpa namanya di senarai follower wa. Nasib menyebelahi wa, dua hari lepas semasa wa berblogwalking baru terjumpa Blog Ayunni. Rezekilah katakan. so jangan kechil hati ya.

16 comments

12:29 PM, September 03, 2010

erk...td bukan banner tu bergerak2 ker..naper x leh gerak lak skrng ni...cantik2...

3:25 PM, September 03, 2010

perghhh...ni dah kira jejak kasih ni...hehe

5:09 PM, September 03, 2010

hehe..bestnye dpat baner free....

nak header free buleh???ngeh2.

7:48 PM, September 03, 2010

ala wachak kata tidak pernah belajar photoshop.. abes tu ngedit header neyh wat pakai ape? hahahha

comel !

8:05 PM, September 03, 2010

black_mel :
ko tak puas tengok ker .. he33
nanti wa redesign balik supaya dia
gerak 3 round :P

mario :
bukan jejak kasih lagi ni masuk
jejak nusantara dah weii ..

cik jari :
cececece ... meh antar pic kat
email. nanti ader idea wa bikin
kan :)

Naomei :
x pernag belajar secara formal ar.
yg skrg ni nuntut ilmu songsang ... keh33

8:30 PM, September 03, 2010

thanks..cantik...
sy sgt menghargai...leh x ajar mcmane nak ambil kod die?

11:49 PM, September 03, 2010

haha..dah gerak2 balik..hehe...biar betul sblum chinese new year..6-7 bulan gak dia tunggu..hehe..

1:35 AM, September 04, 2010

nurayunni :
same2. sebenarnya wa segan
sesangat sebab dah lama baru nk
serahkan header ni ...

cara2 melatakkan header:
1. click header yg terdapat di entry.
2. ambil url header tersebut.
3. buka dashboad blogger blog anda
kemudian pergi kebahagian design.
4. click header > edit > letakkan
url header tersebut dibahagian : from the web
5. save ~ selesai

black_mel :
nk wat cam na. pc wa kena virus 2
kali dalam tempoh tu. lepas tu
file yg ada pic ayunni entah gi
mana selepas reformat balik. nasib
baik jumpa. kalu x mesti dia
sangka wa tak sudi buatkan

4:40 AM, September 04, 2010

haha...xla bro..dia tau ko baik...siap leh gerak2 lagi..susah dapat tu..hehe...

5:41 AM, September 04, 2010

black_mel :
he3 .. x banyak header yg wa bikin
boleh gerak2. kiranya ni special
edition ar :P

2:31 PM, September 04, 2010

comella.. :)

4:31 PM, September 05, 2010

Ladybird :
memang comel ... err .. si ayunni tu ker .. kih33

5:17 PM, September 05, 2010

a'ah.. ayuni tu comel.. :)

6:41 PM, September 05, 2010

Ladybird :
org gannu comel2 belaka kan :P

9:21 AM, September 06, 2010

xbaik taw mengumpat bulan2 pose nie..hehe

wachak:xpe lar lame menunggu nak bt mcmane kan...sory lar sushkan wachak jer...selamat ari raye...
jemput datang rumah raye yer..

6:39 PM, September 06, 2010

nurayunni :
mana der mengumpat. sungguh per org
puan gannu ni comel2 belaka ... :)

Selamat Hari raya juga. Kalau dekat
memang dah singgah beraya :)

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.