04 September 2010

Baju Raya Colour Pink | Part 3

Pasangan untuk baju raya colour pink ni belum jumpa lagi. Hari tu ada pergi dekat tesco. Belek-belek dalam 4 / 5 helai lepas tu tak tau mana yang sesuai di gandingkan dengan baju colour pink ni. Rasa-rasa anda semua mana yang sesuai. Esok kalau ada masa boleh pergi lagi sekali. Harap-harap ada lagi lah stock untuk pasangan baju colour pink tu. Kalau sudah habis stock terpaksalah pergi ker Jalan Tuanku Abd Rahman. Sesak giler kat ctu :(

~ ataupun ada yang sudi nak sponser tak ... ahak33

13 comments

8:16 AM, September 04, 2010

Salam...

Semua cantik...
Kalau yg no 2 boleh pakai dgn apa2 color je,jimat belanja utk tahun2 akan datang. Kot2 nak naik pelamin pun ok jgk yg ni....

no 3 dan 4 pun ok jgk.selalunya org pilih yg contras dgn baju agar nampak terserlah keayuan....aisehmen...kehandsomannya....hehe.

8:34 AM, September 04, 2010

Semlm sis begi nilai square...murah2nya baju melayu budak2..tp bnyk saiz dah tkde..yg ada pun kaler pink..tanya anak2..tak maunya diaorg..hehehe

8:55 AM, September 04, 2010

Lawanya :)


New Entry ProfHariz
Lagu Raya Pilihan Hati Korang?

9:01 AM, September 04, 2010

hehehe x reti nk tolong hohoho tp aku suka tgk baju melayu yg tak de kolar tu nampak sempoi je hehe

9:54 AM, September 04, 2010

nak g jalan tar memang sesak kot.. tambah last2 minit.. ingatkan mario yang suke pink.. hahha.. ko amik je yang last skali tue..

12:28 PM, September 04, 2010

bro...aku rasa no 4 tu sesuai...cantik2....no 3 tu mcm dah biasa sangat orang pakai...so x 'rare'...

2:29 PM, September 04, 2010

comelnyer songket..yg ke 4 tu cntik, tp xtau sesuai ke tak ngn bj pink

4:29 PM, September 05, 2010

Iza:
Orang nk naik pelamin tak pakai songket tesco. Kurang2 pun songket gannu weii.
puji-pujian lagi. nk duit raya ker ... kih33

sis ida:
Kalu abah wa kan, dia tak tanya
pun suka ker tak. Berkenan kat
mata dia terus beli. tu wa ngan
abg wa bila raya cam boria. sama jer ... ha33

ProfHariz :
Nk sponser ker ..ngeh33

miss :
Itu baju melayu org johor.

chaon :
mario tak mengaku suka pink .. ha33
Yg ke 4 tu erk ... emm ok gak kan
hijau + belang merah

black_mel :
ko pun pilih no 4 erk ...

Ladybird :
Nombor 4 juga ya ... emm tengah dok pikir ...

4:54 PM, September 05, 2010

Peduli apa aku songket tesco ke tak, janji blh pakai. Kalau aku belasah je drpd x ada langsung...hehe. Kalau beli mahal2 pun nak pakai sekali je...Antara brg mahal dgn brg murah, brg murah yg selalu pakai, brg mahal simpan.syg nk pakai.hehe...

6:26 PM, September 05, 2010

aku g sogo smalam sesak giler.. sume pun shopping last minit.. takpun tunggu duit bonus masuk la kot.. haha..

6:39 PM, September 05, 2010

Iza :
Kain samping songket mana der org pakai selalu .. he33
Kalu x der pilihan guna kain pelikat
jer wat samping. wa tengok hani
mohsin pakei siap ngan songkok
tinggi macho per ... ahak3

ezany :
tabiat org m'sia. mesti last minute
baru nk gi beli. tu yg sesak tu :P

4:58 PM, September 07, 2010

Pakwe pakai ape pun cantek laa.. Haha.. :p

Nak sponsor? Kat umah banyak kain batik cantik2.. Nak tak? Heee..

6:59 PM, September 07, 2010

dRFarhana :
~ aduyai !! makwe sorang jer yg puji
ni. Kembang semangkuk kang ... ha33

~ Udah lah baju raya kaler pink,
samping lak kain batik ... pakwe
tulin you kih33

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.