26 September 2010

Bukan Niatku


Dengan berat rasa dihati wa terpaksa menduakan kamu. Kalau kamu tidak banyak menimbulkan kerenah sejak kebelakangan ini pasti wa akan setia padamu sampai bila-bila. Tahap kesabaran wa telah sampai kemuncaknya. Bila permintaan wa dirimu jawab dengan masej error ( siap 'hang' lagi pc wa ) bukan sekali tetapi setiap kali wa ingin melawat para sahabat maya wa.
Kini wa punya teman baru. Pada teman baru, ingin wa berpesan jangan 'banyak songeh' dan ikut kelakuan si musang ekor berapi itu. Jika tidak nasibmu akan jadi seperti dia juga ... hehehe


Jangan ditanya kenapa wa memilih safari menjadi teman baru wa. walaupun dia tidak sehebat musang ekor berapi tapi ke'ayuan'nya menarik perhatian wa. Besaukan pic jika anda tidak percaya. Ayukan dia ... keh33

ps: apa yg ko merepek ni. tidor ar. jam sudah pukul 5.00am.

21 comments

5:28 AM, September 26, 2010

Aku masih setia dgn musang.. tapi kdg2 mentigakannya jgk.. ikut mood la.. chrome, opera.. hahha..

8:48 AM, September 26, 2010

Salam...

Pandai jgk rupanya ko karang ayat jiwang....ehehe.
Sabao byk2 ye...

10:50 AM, September 26, 2010

aku masih setia dengan musang ekor 9...eh silap..musang berapi...

11:10 AM, September 26, 2010

ayu sbb gambo bunga tu ke? wakaka

11:27 AM, September 26, 2010

hohoho...chrome tak ok ke weh...tp aku msh lg bermusang berapi...ekeke

11:53 AM, September 26, 2010

tak guna Chrome ke?

1:17 PM, September 26, 2010

yusenze :
Dulu wa pun cam tu juga. Dah try IE, chrome, opera tapi selepas reformat balik pc ni wa pakai musang berapi jer.

Iza :
wsalam. tu pengalaman dulu-dulu bercinta pakai surat tu yg ada ckit pengalaman ayat2 jiwang tu .. keh33

black_mel :
setia, setia gak bro tapi kena stanby browser lain takut masa dia buat hal ada sparepart ... he33

miss :
history nya guna pic blog. bukan senarai nama blog. tu yg bertambah keayuan nya ... keh33

mario + Padin :
dah cuba guna crome tapi x serasi ngan jiwa wa ar ... he33

8:58 PM, September 26, 2010

saya tetap dengan chrome heheh

9:41 PM, September 26, 2010

cam na nk lajukan crome. sebab bila
wa pakei slow jerk. musang ekor
berapi boleh setting kasi laju :)

10:56 PM, September 26, 2010

KAU TAK SETIA PADA JANJI WACHAK..KU SANGKAKAN CASSANOVA MU TELAH BERAKHIR TAPI RUPA2NYA MASIH BERMAHARAJALELA.... CISSSS

***dah malam ke rupanya..entahlah pergilah tidor..besok nak bangun pagi pergi keje...

11:33 PM, September 26, 2010

SMM :
Mak aii !! huruf besau tu. terperanjat
sekejap. Ingatkan bagi warning tadi ... keh33
~ tido kena cukup der ... he33

9:42 AM, September 27, 2010

jiwang karatzzz jugak. patut boleh jadi playboy malaya nih.



haha.

9:53 AM, September 27, 2010

ramai betol madu2 safari tu yeh..kehkeh

10:54 AM, September 27, 2010

Sejak 2 hari ni tk buka langsung pc kt rumah...tak tahu apa jd..
tp rasanya belum tergamak nak menduakan si musang berapi..

5:45 PM, September 27, 2010

setia ngan chrome sejak 6bulan ini...:)

8:58 PM, September 27, 2010

Gadis comel :
weii playboy malaya mana der
jiwang karatzzz. semua dia nk
sebat. beza ngan casanova der .. keh33

cikbuken :
safari bermadu tu dalam rela. yg x
rela si musang tu ... keh33

Idalara :
musang ekor berapi sis tu lum
perasan lagi yg dia pun bermadu.
kalau sis guna window xp kat dalam
dia mesti ada 'IE'. so musang ekor
berapi sis tu madu yg nombor dua ... keh33

~ Jgn amek hati erk ... hehehe

cik jari :
sangka hujan sampei ke petang
rupanya hujan ditengah hari ..
tunggu ar crome tu wat hal ... keh33

9:28 AM, September 30, 2010

th xpe..napa ek.ramai ckp firefox x ok...skang ni bukak blog kt crome jee

4:28 PM, September 30, 2010

guna chrome ler chak.. ringan siuttt.. hehe..

5:13 PM, September 30, 2010

macy pakai chrome, tp die da mle wat hal.. ingat nak pakai musang, tapi lambatnye la mak ai~ huhu

5:19 PM, September 30, 2010

merahitujambu :
dulu ok x der masalah tapi sejak dua
menjak jer ni. kena serangan virus kot .. he33

9:47 PM, September 30, 2010

ezany :
wa dah cuba chrome tapi rasa cam tak
serasi jer ... he33

maCy :
Musang ekor berapi ni boleh setting
kasi laju 10 kali ganda ar maCy :P

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.