06 September 2010

Giler Kentang !!

 Macam-macam benda boleh di niagakan di bulan ramadhan ni. asalkan creatif dan memenuhi selera penduduk setempat mesti mendapat sambutan hangat. Tahun ni kalau ronda dekat bazaar ramadhan tempat wa  kebanyakkan nya mesti ada sebuah gerai yang menjual spring potato ni. Ada empat perisa iaitu black pepper, BBQ, sweetcorn dan cheese. Harga yang besar RM3.50 dan yang kecil RM3.00. Rasanya kalau beli kentang tu goreng sendiri berbaloi cuma kelebihannya kentang yang dijual ni dipotong dengan mesin supaya nampak lebih menyelerakan. Apa-apa pon wa sudah terjebak membelinya . Rasanya tak jauh dengan wedges yang KFC jual.

13 comments

1:10 AM, September 06, 2010

kat pasar tani depan umah sis ada jual benda ni..tp belum lagi teringin nak mencuba..anak2 pun belum penah mintak beli...

kreatip diaorg ni kan...

1:33 AM, September 06, 2010

wah3 mcm sdp je... klu org blanje lg bes ho3

2:50 AM, September 06, 2010

kalao kne gya msak nyea, mmg lyn habes

5:12 AM, September 06, 2010

kat mana tu?giler kentang..cantik lak banner dia..ko buat ker?hehe...kalau rasa x jauh beza kfc kira berbaloi2 la..

5:34 AM, September 06, 2010

sis ida :
Kena cuba sis. 3 hinggit jer .. kih33

misxyz :
time berbuka nk lak ada yg belanja memang ar best :)

orked :
leleh air liur ... :)

black_mel :
pakcik kayo ar kalu amek tempahan
banner dekat semua francais spring
potato ni :P

5:43 AM, September 06, 2010

Salam...

Tak terasa nk merasa pulak.lg pun x pernah jumpa...hehe

5:46 AM, September 06, 2010

mmg sedap kentang ni tp mcm mahal je ek...hehe

5:47 AM, September 06, 2010

benda ni kalau tak bulan puasa pun boleh laku..

8:02 AM, September 06, 2010

Iza :
Kalu jumpa rasa ar. rasa jer. x rugipun :)

Mario :
Sebijik kentang dijual RM3.50. Kira mahal tu :)

Fndocka :
Marketing kena betul, baru boleh jual

1:43 PM, September 06, 2010

ooo x penah jumpa lg..uncle bob punya ayam penah la rasa :)

6:41 PM, September 06, 2010

Miss :
Ko singgah ar bazaar ramadhan dekat
stadium KL sebelah tasek permaisuri
tu. Kat ctu ada satu gerai jual
spring potato ni :)

8:41 PM, September 15, 2010

kekeke dah singgah masa 2nd last pose wakaka dah lenggang hehe

10:56 PM, September 15, 2010

miss :
yen na da. ara citt !! Kalu time 2nd
last pose jawab nyer lenggang
kangkong ar ... keh33

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.