05 November 2010

Terapi Untuk Hypertensi Tahap Pertama


Hidup di Ibu kota seperti Kuala Lumpur memang memerlukan / melakukan sesuatu yang boleh menurunkan tekanan lebih-lebih lagi yang ada penyakit hypertensi macam wa ni. Salah satu caranya memandu keluar dari kesibukkan kota raya ini. Sekali sekala seronok juga dapat memandu tanpa ada kesesakkan jalan raya. Sambil memandu tu dapat udara segar dari hutan yang kita lalui. Damai rasa jiwa dan tenangnya perasaan emmm .....

ps : sila abaikan lagu latar belakang video ini ... he33
pss : jangan tiru aksi wa, sambil memandu ambil video dgn hp ( kena xpert cam wa baru bleh .. ngeh33 )

30 comments

10:24 PM, November 05, 2010

sambil memandu
sambil goyang kepala

janji heppy ! lalalala

10:27 PM, November 05, 2010

Salam...
Nak pi raya umah minaci mana ni???
Mcm jln kat Kelantan je, sempit....

10:39 PM, November 05, 2010

Linda :
Kalau nk goyang kepala kena dengar lagu rock ... keh33

Iza :
Keluar ckit dari area KL jer. Nak gi jauh2 x bleh. esok dah kejer :)

Makwe
11:08 PM, November 05, 2010

Waaarrggghhh!!! Ini kalau doktor doktor nampak mesti depa kata, Encik, nak try masuk tahap kedua dan ketiga ke wat camni.. Ekeke.. :p

Tapi kalau hati suka, apa salahnya kan.. Amalkan selalu Pakwe.. Haha.. :p

11:36 PM, November 05, 2010

makwe :
Ni marah ker nasihat ... keh33
Berhati2 dijalan raya erk sambil tu layan lagu hindustan ... har33

12:11 AM, November 06, 2010

ni kalau nampak dek pak polisi sure kena saman....tmbah hypertensi lah jwbnya...ngehee

12:48 AM, November 06, 2010

jln2 area kg mg best chak... kena pulak lagu industan...ekeke

Makwe
1:01 AM, November 06, 2010

Hahahahahahaha.. Dah put max baru dengar.. LAGU HINDUSTAN???? Hahahahaha.. :p

Cite feveret tu.. Mujhse Dosti Karoge.. Lagu medley dia yang paling best.. Okey2.. Kalau camni tak jadi marah, wat laa selalu.. Hihi.. :p

1:07 AM, November 06, 2010

wachak.. epi deepavali..
mandi minyak tak ??
minyak ape? RON 95 ke RON 97??

mesti la RON 97 kan sbb mahal dan berkualiti..

aummmm !

7:18 AM, November 06, 2010

medley mujshe dosti karoge wakakaka hehehe

kt mana x dpt lak aku tangkap tempat tu lalalala

5:34 PM, November 06, 2010

oit wachak.. kawasan kampung tak payah bawak laju2 pun takpe.. dah tak boleh nak menghayati memandangan.. hahha.. memang best bila atas jalan clear je tak banyak keta. takde la nak stress2 jem plak..

6:11 PM, November 06, 2010

hahaha hipertensi ya? ekekee ko gi la mendaki gunung kinabalu nu, sure ilang sume stress

10:41 PM, November 06, 2010

x byk keta blh la bwk mcm ni..wakaka.. try byk keta kompem x pro kan kan..hahaha

1:47 AM, November 07, 2010

hipertensi? aiseh. haha

hepi depa wachak..

macy jejak bls smbil study sat~

iye tulah macy orangnye,,hehe

1:54 AM, November 07, 2010

aja bena wat cam niiii. kasi itu goyang2 . hahahaha~

2:09 AM, November 07, 2010

Idalara :
Jalan kampung x der pak polisi sis ida. tu yg berani amek video tu ... keh33

mario :
x der planing pun. dok tengah boring2 tu rasa cam nk lepak2 dekat area yg sunyi dari kesibukkan. memang syok layan lagu hindustan masa drive ... he33

Nichkhun :
ha33 ... mandi minyak erk. omei cuba ar dulu ... keh33

2:18 AM, November 07, 2010

makwe :
pasal lagu hindustan x jadi marah erk ... he33. memang suka semua 18 lagu midley tu ... he33

miss :
caya lah. ko pong boleh hafal dari citer mana lagu tu. Layan citer hindustan juga ker weii ... he33

Jalan tu kat area Hulu Langat. Kalau musim durian wa suka beli kat area cni.

MrChaon_Jr :
Keta wa bila tekan minyak ckit dah gi laju cam tu. Nak wat cam na. al maklumlah keta racing ... keh33

padin :
cuti sehari der tapi kalau berpeluang nak gi juga kat sana :)

2:26 AM, November 07, 2010

gigi rongak :
Keta banyak pong bawak laju gak tapi kat highway ler. Kalau kat area tu kang langgar ayam itik lak ... ha33

maCy :
hapy depa gak. muruku ada lebih antar ckit ... he33

Bena :
sambil drive dengar ar lagu hindustan mesti bleh goyang2 ... keh33

12:00 PM, November 07, 2010

nak komen lagi ..

erkk...
macam jalan kat Hulu Langat kaans..

1:30 PM, November 07, 2010

Linda :
Ya betul cik puan linda. kena belanja pulut kuning ngan ayam golek ni .. keh33. err .. eh !! dah letak jawapan kat reply commet ler, tak aci cam ni ... har33

12:16 AM, November 08, 2010

yessz ! yessz !

w/pun x mng sejuta hengget, dpt ayam golek pun orait gak..

erkk..
bukan ayam aritu yg awak langgar tergolek tgh jalan kan..kans..

7:57 AM, November 08, 2010

Linda :
sshhh !! x per ayam mati tergolek tu. dia mati dalam iman ... he33

1:52 AM, December 18, 2011

hahaha..lagu latar best..

tumpas se aye,yo mus kerae..hahahaha

8:58 AM, December 18, 2011

Wah wah..bestnya pemandangan..best lagi lagu latar belakang tu..hehe :P

2:18 PM, December 18, 2011

@Pamie
sekali sekala layan best woo lagu hindustan ni. asyik :D

2:20 PM, December 18, 2011

@DianaAzis
Dah jemu dok dlm hutan batu ni. Memerhati hutan yg menghijau memang best. Nak lak diiringi lagu yg best juga ... he33

4:26 PM, December 18, 2011

haha.. bhaya do.. tp i like drive laju2.. :)

5:48 PM, December 18, 2011

wahhh... tum pasa ayer lagi....... heheeee :P hindustan lagi you... :P

10:40 PM, December 18, 2011

saya datang ni...
dengan rasa sangat sedih...
btw, jgn memandu laju...

11:37 AM, December 20, 2011

bg tips camana nak ramai org komen blog kita bole tak?

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.