02 December 2010

Header | Bawaku Terbang | zue zoey


Masuk hari ni sudah genab tiga bulan wa bercuti dari membuat header secara percuma. Rupa-rupanya masih ada yang menaruh harapan supaya wa kembali mendesign. Kadang-kadang disebabkan faktor kesibukkan ditambah lagi dengan kesihatan wa yang tidak menentu membuatkan wa berihat sementara waktu daripada mendesign.
Untuk hari ini bagi tidak menghampakan hajat seseorang, wa cuba  menyiapkan sebuah header yang agak simple untuk blog bawaku terbang | zue zoey. Begitu setianya beliau menunggu untuk mendapatkan sebuah header dari wa bagi digunakan di blog nya. Maaf zue jika design ini agak simple dan zue menunggu agak terlalu lama. Agak sukar juga untuk memilih  warna latar belakang header kerana template yang digunakan sekarang agak kelam warnanya. Untuk menyerasikan warna latar belakang blog dengan header wa hanya guna transparen untuk latar belakang header. Kita tunggu zue uploadkan diblog header ini dan lihat hasilnya.


ps: gusi wa bengkak dan membuatkan gigi wa  sakit kembali.

26 comments

11:30 PM, December 02, 2010

Salam...

Ok la tu, cantik, menarik...
patutla ko sunyi je mlm ni rupanya tgh buat n3....hahaha...

11:53 PM, December 02, 2010

Lama x mendesign. kekok lak rasa, idea pun susah nk perah ... he33

12:21 PM, December 03, 2010

lawa jgk tu...

2:40 PM, December 03, 2010

Wa!!!! terima kasih Wa!! thx a lot... nanti zue upload ea :)

3:42 PM, December 03, 2010

phewwit..bole tahan wachak design ek...

6:53 PM, December 03, 2010

nak jugakkkkkkkkkkkk! haha

hee..gusi sakit minum ais. kompem baik.ehehe..

Makwe
8:48 PM, December 03, 2010

Superman laa katakan.. Berkebolehan.. Ape pon boleh buat walau dalam keadaan gusi membengkak.. Caya laa superman.. :)

Wahai gusi.. Sila dengar kata.. Kesian superman ni.. Cepat-cepat elok ye wahai gusi.. Hehe.. :p

10:36 PM, December 03, 2010

Tak besh sakit gigi kaans ..

Rasa nak lempang jek time sakit datang pastu tetiba ada malaun manatah buat lawak antarabangsa .

Makan ubat penahan sakit ok ..:)

10:37 PM, December 03, 2010

kesian sis tguk wa ni...
dalam tak sihat tu sempat gak buatkan banner kwn2..

muga wa dah sihat kembali...

10:42 PM, December 03, 2010

terima kasih wachak.. hehhe.. tetiba.. jangan lupe makan ubat.. semoga cepat sembuh..

12:18 AM, December 04, 2010

wahh . wa pon expert ek . bena baru tahu jek ni . bile nk try2 wat bena nye pulak . opsssss. HAHAHA =)

7:11 AM, December 04, 2010

yeah otai kembali membuat header ekeke
cpt2 sembuh wachak ;)

7:04 PM, December 04, 2010

mario :
ThankQ. ikhlas ke ni ... keh33

zue soey :
somo-somo zue. solly erk lambat siapkan :)

mish :
awww !! .... ( blushing )

makwe :
ckit2 jer ler. bkan pandai sgt pun :)
wah !! siap tlg pesankan kat gusi tu ... he33

7:10 PM, December 04, 2010

rongak :
bagi ler pic. nanti wa tlg buatkan ... he33

btul ke ada petua mcam tu .. nk pekenakan wa erk

Linda :
Boleh tahan dan kawal lagi temperature ni. x baik marah2 nanti takenan darah naik ... he33
Thanks awak :)

sis ida :
segan ar sis. dah lama sgt zue tu nunggu.
Thanks sis :)

7:13 PM, December 04, 2010

chaon :
somo-somo bro ... keh33

Bena :
x der xpert mana pun. buat untuk suka2 jer. Nk juga erk ... he33

miss :
thanks. moga ko pun sihat juga :)

12:31 AM, December 05, 2010

bawaku terbang.. nice.. gua terbang tinggi tinggi

12:38 AM, December 05, 2010

header yg menarik.. mesti tuannya happy tu.. sbb dah lama tunggu

12:37 PM, December 05, 2010

cun jep~

1:27 PM, December 05, 2010

hamzah ian :
cuba ler. mana tau ada jodoh ... keh33

kulanz :
thankQ singgah bro. harap2 yg empunya diri happy :)

7:19 PM, December 05, 2010

buat untuk orang pun cantik..
tak heran la header sendiri
pun nampak menarik..

9:05 PM, December 05, 2010

diana :
thanks :) yg sendiri punya dah abis simple .. he33

10:35 PM, December 05, 2010

Awakk... kita datang tmpang dengar lagu .. Time nie saya berumur 17thn - SPM (1990)

wherever u go
wherever u do
i'll be right here
waiting for you ...

nyanyi2.. pastu syiok sendiri .. kot2 ada yg masuk meminang ..ekeke

11:19 PM, December 05, 2010

wah teringat citer lama erk. part nyanyi sambil tunggu org masuk meminang tu yg tak bleh tahan ... har33

9:04 AM, December 06, 2010

xpe la Wa.... ni pun dh berterima kasih kat Wa sebab buat jugak header ni... thx lagi skali! =)

7:44 PM, December 06, 2010

zue zoey :
terima kasih kembali. kalau berhajat lagi jangan segan-segan bagi tau erk. ada masa wa tlg buatkan :)

6:13 PM, December 07, 2010

hallo teman,

saya mau minta tolong nich... Boleh nggak..???
Begini...saya kan sekarang sedang mengikuti sebuah kompetisi blog.
Nah, saya butuh support dari teman agar bisa menang,
untuk memberikan komentar pada artikel saya di :
http://rifkifauzi.blogdetik.com/index.php/2010/11/dari-internet-sehat-jadi-hebat-dari-dunia-maya-jadi-nyata/

TERIMA KASIH BANYAK

salam teman blog,
Rifki Fauzi
(weowe.blogspot.com)

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.