01 January 2011

New Year 2011 | wallpaper


Kalau ada sesiapa yang perasan, sudah hampir tiga hari wa menghilangkan diri ( ada yang kerinduan x .. he33 ).  sekarang ini wa tengah sibuk dengan ' year end stock take' tempat wa bekerja. Maaf pada member-member yang singgah ke blog wa tapi wa tidak dapat berkunjung ke blog anda. wa akan muncul balik selepas kerja-kerja wa selesai nanti. Kepada anda  yang nak wallpaper baru untuk menghiasi desktop PC atau lappy anda sempena tahun 2011 ni jangan segan silu untuk sedut wallpaper diatas yang telah wa design ini. Jangan lupa klik kasi besar dulu kemudian baru sedut. Happy new year.

27 comments

Makwe
12:44 AM, January 01, 2011

Leb leb wallpaper dia.. Merah menyala derr.. Haha.. :p

Selamat tahun baru dan selamat menyetelkan stock stock yang ada.. Eh.. Ye ke ucapan tu? Haha.. Moga terbaik di tahun 2011.. Chaiyok pakwe!! Haha..

1:48 AM, January 01, 2011

salam wachak.
selamat tahun baru :)

eh? rumah dah baru ka? haha

9:09 AM, January 01, 2011

wachak bz pun sempat ko design ekk :p

1:13 PM, January 01, 2011

Hepi nuyer chak.. maaf zahir batin.. hahha..

jom setelkan keje dlu.. kah2..

2:00 PM, January 01, 2011

Wahhh, merahlah pakNgah !

ada LOVE..
I likeeeeee

2:18 PM, January 01, 2011

year end stock take?
uwaaaa wachak.. neyh akaun kan? ke ape neyh ape?

saya ase bangga sebab wachak slalu singgah blog saya.. slalu la kot.. time kaseh wachak.. saya terharu.. hahahahahahahahahaha comel je saya neyh kan? aummchak !!!

4:00 PM, January 01, 2011

Rindu gak....hehehe..

nak buat mcmne nama pun akhir tahun ms tu lah semua nk kena close..cuma blog je tk close..

p/s sis ada hntr emel tnya wa satu prblm..wa tk terima kot..tp its ok dah solve dah..

7:46 PM, January 01, 2011

semoga tahun 2011 ni lebih baik buat kita semua..;p

8:14 PM, January 01, 2011

hepi new year..

semoga tahun ini lebih bermakna.. ^_^

2:02 AM, January 02, 2011

cantik wallpaper nie.. rugi tak sedut awal2.. hahha.. selamat tahun baru wachak.. =)

4:26 PM, January 02, 2011

salam..
slmt thn baru :)
eh..cm ada prubahan je kt blog ni..hikhik

1:56 AM, January 03, 2011

wa rindu lu der. hahha. wachak!!!

9:45 AM, January 03, 2011

salam wachak! waaa..rumah baru la.hehehe.Cantek design bro.Congratsss!

10:10 AM, January 03, 2011

hepi new year

10:49 AM, January 03, 2011

sempoi lah 2011 punye wall

11:22 AM, January 03, 2011

Salam..
Patut la lama menghilang....
Selamat tahun baru...

12:58 PM, January 03, 2011

wallpaper cun..otia dah jadi mr love kah?

3:25 PM, January 03, 2011

merah itu cinta.. haha.. hepi new year chak.. :)

3:41 PM, January 03, 2011

hepy new year

5:03 PM, January 03, 2011

wachak.. selamat tahun baru ya :)

5:18 PM, January 03, 2011

wa rindu sgt ni...ekeke

lawa template ni...sori dah lama tak komen...singgh selalu sbnrnya...

9:44 PM, January 03, 2011

a'a..rindu..hehehehe... btw happy new year :) buat keje elok2 nnt dpt gaji boleh blanje eqa :p

12:37 PM, January 04, 2011

happy new year bro..aku balik rumah sewa jer tiba2 streamyx kena potong...skrng dah sambung balik...;)

10:52 AM, January 05, 2011

menyepikan diri la tu.

selamat tahun baru 2011.

1.1.11 11:11 pagi Dimana Ali ridha?

12:15 AM, January 06, 2011

gud2

5:10 PM, January 08, 2011

salam Wachak... semoga tahun baru akan menjanjikan kebahagiaan & kesejahteraan hidup buatmu dan keluarga... dah makan?

11:58 AM, January 09, 2011

slmt tahun baru!!! eh nie url baru gua tau...hikhik. segan lak ckp lu gua ngan org tua..kihkih.

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.