27 December 2010

Tag Dan Hadiah Lagi

wa sebenarnya kepenatan. Belum berihat lagi selepas bergotong royong pada pagi tadi. Selepas wa balik dari bergotong royong tadi, bila wa online saja ada masej dekat cbox yang ditinggalkan oleh Iza mengatakan wa telah di tag. Ini sudah ke sekian kalinya wa ditag oleh Iza. Rasa segan ( baca malu bukan malas ) bila di tag berkali-kali tapi belum berkesempatan untuk menjawabnya. Untuk tidak menghampakan hajat nya kali ini wa cuba selesaikan tag nya itu seperti yang dijanjikan petang tadi.

1. Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Iza ?

  • masa wa nak dapatkan nickname / nama pena wa ni pun dekat tiga hari tiga malam duduk memikir. Masa baru mula kenal dengan dunia maya ni wa gunakan nickname / nama pena  'toing'  ( jangan gelak ok ). Nickname Iza ni wa dapat secara spontan.  emm .. wa kasi nama :  sweety Iza . Ianya berdasarkan pada senyuman mu itu  ( ikhlas memuji ni ) :P

2. Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog iza ?

  • Kasi buang itu recent visitor,  gantikan visitor counter yg kecil macam histats punya supaya berat blog Iza akan berkurangan bawah 100 KB ( berat sekarang : 115.63 KB ). Loading pun boleh cepat sikit kan kan kan. Kalau Iza nak tahu siapa visitor blog jengok jer dekat dashboard hitstart. Boleh tengok sekali IP number dekat situ ( dekat dashboard blogger / nuffnang pun boleh juga tengok siapa pengunjung kita ).Menu exchange banner tu letak dekat rungan sajian ( bila membaca, mata wa tak boleh tengok ada benda yang bergerak sebelah tulisan ... ha33 ).

3. Apakah komen anda tentang blog iza ?
Blog iza mempunyai identiti sendiri. Kebanyakkan entry nya berilmiah. Jika menerangkan sesuatu   ada rujukkan dan sumber dan  kurang merapu meraban macam blog wa ... ha33.
4. Dapat diselesaikan jam 01.00am 271210.

*********************************** 
Jutaan terima kasih di ucapkan buat Iza kerana sudi menghantar hadiah berupa tali pinggang ( seperti di dalam gambar ). maaf, agak lambat berkongsi perasaan gembira menerima hadiah ini diblog. Memang hajat di hati untuk membeli satu sebelum ini. Rezeki  wa kali ini, dapat free . Tidak perlu lagi wa beli kerana sudah di hadiahkan oleh Iza. Terima kasih daun keladi ya ... he33


~ Berbuat baik pasti balasan  baik juga. percayalah ....!

11 comments

8:56 AM, December 27, 2010

bestnye dpt hadiah free..;)

1:18 PM, December 27, 2010

Salam...
1. Terima kasih sudi jawab tag. Nasib baik ko bagitau maksud segan.

2. Hmmm, thanks bg nakename tu.hehe...Malu2 kucing aku bila ko memuji ni.

3. Aku akan cuba perbetulkan segala gangguan dlm blog. Sebenarnya aku mmg berhajat nak letak x-change banner tu kat ruang sajian tp ID dia sama dgn banner contest/GA. Apa2 pun, thanks, nanti aku usahakan ubah apa yg patut bila aku free...Komen membina ni..

4. Ya ka tak merapu?hehe...

5. Sama2....betul kata ko, buat baik pasti dibalas baik. Ko telah banyak bantu aku untuk edit blog. Thanks...

Makwe
12:26 AM, December 28, 2010

Ye ye.. Percaye.. Bila balasannya nak datang? Hee.. :p

Ni bukan tukar langsir, pindah umah terus ni.. :p

4:49 PM, December 28, 2010

eh ade komen makwe. hik3

10:59 PM, December 28, 2010

Intan :
mende pree memang ler best ... he33

Iza :
meow !! ahak33

mak we :
alamat x bagi mcam na nk antar balasan nya tapi jgn terkejut lak, wa nk hantar hadiah yg sebesar Mia Sara Nasuha tu. bleh ... he33

maCy :
ehem ! ehem ! oppsss ... keh33

Makwe
11:48 PM, December 28, 2010

Wahhhhhhh!!

Okeyh!!

Nak sepoloh!!

Ada sebulan 3 hari lagi.. Sila usahakan 10 bear sebesar Mia Sara Nasuha..

Terima kasih!!

P/S: Eh eh.. Ape ehem ehem ooppss ooppss ni?? :p

8:58 AM, December 29, 2010

Salam Chak...murah betul rezeki...alhamdulillah

9:42 AM, December 29, 2010

wah bestnyer dapat hadiah

8:23 PM, December 29, 2010

wa memang baik hati..tu sebab selalu dpt hadiah...

p/s sis dah tukar header tu...wa jgn amik hati ye....seba salah pulak bila ada kwn buat kan header..

9:04 AM, December 30, 2010

banyaknye peminat kamu wachak!!

=p

Anonymous
10:10 PM, December 30, 2010

percaya2 :p

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.