21 November 2011

Carian Google Part 1- wachak Yang Tak Hensem

Jangan risau orang Melaka. wa tak hensem tapi manis tu ada .... wakakaka. Macam macam carian google  yang masuk diblog wa tapi yang ini antara yang menarik perhatian wa untuk dikongsi pada pengunjung blog wa ni. Usah bimbang ya orang melaka, IP address anda telah di kelabukan. Selamat membaca blog wa dan terima kasih kerana sudi menjadi pengunjung setia.

cerita carian google akan bersambung ....

ps : korang tahu tak 'Apa itu google panda'. Google Panda adalah Algoritma terbaru search engine google untuk tahun 2011. Nama Google Panda diambil dari software engineer Google Navneet Panda.Lepas ni siapa siapa yang rajin buat entry copy paste, blog dorang payah nak diindek oleh google. Jadi rajin rajin lah buat entry sendiri.


55 comments

3:26 AM, November 21, 2011

gua tak paham.

4:40 AM, November 21, 2011

hehe..tu mesti reader blog yg saje2 jer nak ngusik ..dia tau wachak ada cek keyword kot..hehe
thanks bgtau apa itu google panda.mmg kiter x tau... :D

6:10 AM, November 21, 2011

melaka? rio la tu. p blasah dia wachak kekeke

7:55 AM, November 21, 2011

@GadisKasutConverse
lu buat2 paham udah der :P

7:57 AM, November 21, 2011

@HaSue Biasa ler tu kenkawan nk bergurau senda. Bergurau sendakan membawa bahagia ... he33

same2. wa pun baru tau ... hik33

8:00 AM, November 21, 2011

@Saya
rio ekk. ko siapkan batang pipe kita gi belasah dia ... wakakaka

8:04 AM, November 21, 2011

maksudnya lu memang hensem laaaa...tp dia pi cari yg opposite..kah kah kah

8:09 AM, November 21, 2011

@cimOtehem ehem ... gitu ler gamaknyer. bukan wa kata tapi org kata ... wakakaka

8:37 AM, November 21, 2011

hehe..hensem ke tak hensem tapi niat dia nak cari "wachak" tu
boleh buat ko senyum ye dak..

10:13 AM, November 21, 2011

macam mna google panda nak detect penulis asli citer yg di copy paste tu?bdasarkan ranking page view or tarikh entry ditulis?

10:49 AM, November 21, 2011

oOOo..klo entry copy paste mmg susah nk jmpa ar pasni ea.. hehe,

Orang Melaka
12:25 PM, November 21, 2011

Makanya, senyumlah selalu ya. Itu tandanya sentiasa diingati. :)


P/S: Lambat betul keluar entry ni. Lama dah google tau.

1:54 PM, November 21, 2011

hahaha....keji giler sapa yang guna keyword tuh... nak kata ruti, dia duk sarawak...haha...Cj duk indon...mmg bukan cj la yg search tuh...

ooo.info baru,bunyi cam comel je "Google Panda"...

4:44 PM, November 21, 2011

Assalam...
Tergelak aku baca tajuk pos ko kat bloglist tadi...kihkihkih...

Aku baru dengar google panda...dan satu lagi...

mak aii, banyaknya link share ko punya...berpinau mata aku tengok deretan share tu...

11:49 PM, November 21, 2011

@padin betul betul betul !! senyum sampai ke telinga ni padin ... he33

11:50 PM, November 21, 2011

@black_mel cer google cer google ... he33

11:55 PM, November 21, 2011

@Niena Pengembara Ilahi Makin lama makin kurang entry yg copy paste ni berada dlm indek google. bermakna mungkin selepas beberapa bulan or tahun baru entry yg copy paste ni hilang dlm indek google

11:57 PM, November 21, 2011

@Orang Melaka Pepatah cina ada kata, jgn sebut hantu sebab nanti hantu datang ... ehhh !! .. ha33

* tengah tersenyum bersimpul ni ... he33

11:58 PM, November 21, 2011

@Cik Jari org yg kat atas komen cj ni dah mengaku. jgn risau ... :P

12:01 AM, November 22, 2011

@iza
wsalam iza. ada bermacam2 lagi carian goole dkat blog wa ni. kalau nk tahu tunguuuu

dah berkenan lak link share ni ekk. Link share ni datang sekali ngan template ar. nanti senang2 wa godek html code nye ok :D

12:44 AM, November 22, 2011

Betul kah en ponstan tak ensem?hehe...nasib sy bukan dok melaka...ade yg dok gurau2 la tu hehe...

Urm tak suke la entry copy paste ni...takde identiti sendiri langsung...

11:31 AM, November 22, 2011

salam..
ermm..tak faham carian
"yang tak hensem" dengan
Google Panda..?boleh
explain Bro..?

5:56 PM, November 22, 2011

google panda ek..
maksudnye berita baik lah kan?

9:57 PM, November 22, 2011

melaka?bukan sy k..swear..haha

8:50 AM, November 23, 2011

tlg explain more leh? huhuhu

8:51 AM, November 23, 2011

Assalam chak, org tu dia baca profile chak kan dulu ada tulis perkataan hensem x hensem gitu, dia lupa pas tu taip mcm tu heheh

10:06 AM, November 23, 2011

Usop yang tak hensem jugak : Yeah buat entri biar original biar nampak segar. ;D


Aku guna Adobe Illustrator & Photoshop je bro. (tak mahu order pelekat kah?) hehe

2:24 PM, November 23, 2011

wah bagus2.. so entry copy paste SEO ni lepas ni menangis

2:52 PM, November 23, 2011

ok bena memang tak pahammmmmm ! cepat2 explain details lagiii . hik hik hik

5:03 PM, November 23, 2011

uik uik...aku pulak...apa ke hel nye aku nak tulis wachak tak engsem...
ekeke
camana nak cek mende tu weh... mesti ada yg cari mario yang kiut..
wakaka

6:13 PM, November 23, 2011

everyone is still here ;)

alolorhh cam sweet je! hee

7:55 PM, November 23, 2011

assalam wa..rabun kot prg yg wat carian tuh..encem apa gua otai ni hehehe..saja gurau manja hahaha

8:49 PM, November 23, 2011

@cik panadol tu kena tengok sendiri. cakap krg nanti kata masuk bakul angkat sendiri ... hik33

Tapi ada yg suka buat. tu yg pelik tu

8:52 PM, November 23, 2011

@zulkbowsalam
carian tu dibuat oleh seseorang di google search dkt blog wa dan google panda tu info baru yg wa cuba nk bagi tau. Kedua2 cerita tu tiada kaitan ... he33

8:53 PM, November 23, 2011

@LadyBird
Ya. ni berita baik. pada yg kaki copy and paste ni berita buruk buat dorang :D

8:54 PM, November 23, 2011

@BezBuddy
Jgn risau. dah ada yg mengaku pun ... he33

8:55 PM, November 23, 2011

@Cik Lin
x cukup ruang kat komen ni nk explain. cer google cer google ... he33

8:56 PM, November 23, 2011

@EmbunRosaliza
wsalam kak. boleh lagi akak ingat yg 'enchem tu tak tapi manis tu ada' ... ha33

8:59 PM, November 23, 2011

@YOUsoF
merendah diri nampak ... ha33 sgt2 bersetuju

TQ for info. blum tau nk design pelekat yg mcam na :D

9:00 PM, November 23, 2011

@THE LEKAT LEKIT STORY
nangis x berirama ler dorang lepas :P

9:01 PM, November 23, 2011

@BENA
kena bagi bena private class ar mcam ni. ajak ar chan chan sekali ekk ... keh33

9:04 PM, November 23, 2011

@Mario
bukan wa erkk yg tuduh. cer ko tanya cik b ... he33

ko tengok dekat nuffnang punya dashboard atau pun kat ruangan 'start' di blogger dashboard

9:05 PM, November 23, 2011

@ ***hana zaty**
ya cik hana, ramai yg masih disini. awak jer yg menyepikan diri. btw tq masih sudi jengok republic guaOtai :D

9:07 PM, November 23, 2011

@lina_pg
wsalam kak lina. puji2 manja ni mesti ada apa2 ... ha33

9:54 PM, November 23, 2011

hehe..tak gaham la awak..tapi pasal ensem tak ensem tu saya no komen :P

10:57 PM, November 23, 2011

macam p.Ramlee manis ada:) .cik ina tak suka copy paste.kui kui kui

11:16 PM, November 23, 2011

@DianaAzis
Ni gurauan 'keyword' namanya ... he33
Tang encem tu jgn komen, nanti ramai yg marah :P

11:18 PM, November 23, 2011

@Cik Ina Do Do Cheng
Yg ni ckit atas dari pramlee ... :P
wa pun x suka. wa jrg2 nk singgah balik jika blog tu n3nya copy paste jer

1:30 AM, November 24, 2011

pergh mana dia tau wachak tak ensem.wakakaka.

7:40 AM, November 24, 2011

@fiezah91
sebab tu dia cuba google, dia nk confirm kan ensem ke x ensem ... he33

10:15 AM, November 24, 2011

hahahahaha ! tak boleh blah . nak chan chan jugekkkkk

10:28 AM, November 24, 2011

pasni ramai la yg carik "wachak"..
hehehehe

3:15 PM, November 24, 2011

hensem ke tak hensem tak penting..yg penting sweettt je bila mata tgk.
hehehe

12:35 AM, November 25, 2011

salam..haha..dia sgt teringin nak tgk wajah anda kot?rajin awak korek rahsia siapa dia.hehe

6:11 PM, November 28, 2011

ahaks...xhensem..sampai hati tukang google tu kan... :D

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.