09 September 2010

Edisi Khas | Salam Aidilfitri

Pejam celik, Pejam celik dah sebulan berpuasa.
Pejam celik, Pejam celik esok dah Raya.
Sebelum pejam tak celik-celik Ampun maaf wa pinta.
Salam Aidilfitri dari wa serta keluarga.

Kepada pengunjung blog republic guaOtai serta para sahabat maya wa, di kesempatan ini wa mohon ampun dan maaf jika ada kata terguris rasa, ada coretan membekas lara, ada gurauan menoreh luka. Sesungguhnya wa hanya insan biasa. Semoga tali silaturrahim sesama kita semakin erat dengan kehadiran Aidilfitri kali ini.

ps : sudi apa kiranya yang singgah diblog ini terima kad raya diatas sebagai penghias blog anda. ThankQ.

15 comments

7:29 AM, September 09, 2010

Selamat Hari Raye Wa..
LAdy dah ambik..
Lady pun nak memohon maaf andai terguris perasaan selama kite kenal di alam maya nih..
kalau nak makan nasik tomato, jemputlah dtg umah berbuka nanti..
masih ade lagi nasi yg x sempat dihabiskan :P

hehehehe :P

8:28 AM, September 09, 2010

Ladybird :
Selamat Menyambut Hari Raya Eizza :)

Sama2lah kita bermaafan. alamat nya
tak ditinggalkan cam na nk sampei ... ish33 :P

11:15 AM, September 09, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri ya (^_~)
slm knai~

4:53 PM, September 09, 2010

salam aidilfitri chak.. maaf zahir dan batin yer.. :)

5:01 PM, September 09, 2010

salam aidilfitri.. maaf zahir dan batin.. nak duit raya pleaseeee..

9:33 PM, September 09, 2010

mekacihhhhhhhhhhhhhhh =D

2:24 PM, September 11, 2010

Salam...selamat hari raya...maaf zahir batin daripada mimi~~

8:46 PM, September 11, 2010

ala lain kali klearkan lagi gambo yg kabur2 tu lalala ekeke

slmt hari raya wachak :)

11:18 PM, September 13, 2010

Salam...

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin...
Posmen lambat sampai jadi aku mai usha dulu la kad raya bila dah lepas raya ni...On9 dari kg mertua. Thanks kad raya dan thanks header baru.cantik la, suka aku tgk header tu....baru hari ni aku dapat on9.esok lusa belum tau lg.....thanks...

6:13 PM, September 14, 2010

Lama sunggoh pakwe bercoti-coti ye.. Ramai yang rindu ni.. Errkkk!!! :p

Salam raya kelima pakwe.. Heeee..

2:25 AM, September 15, 2010

aku_gayahspears :
Selamat Hari Raya gak & salam kenal :P

ezany :
Slm aidilfitri & maaf zahir batin gak. nk duit raya kena datang ghumah der ... he33

Nina :
somo-somo ...ngeh33

mimi :
sama gak kita :)

miss :
muka wanted. x leh nk clearkan .. he33
Slmt Hari Raya gak ...:P

Iza :
same2. take care, berhati2 semasa beraya dijalan raya :)

dRfarhana :
Udah start kejer pon. dalam mood raya lagi ... ngeh33
Selamat raya ke 6 makwe. moga dpertemukan
calon masa raya ni .. keh33

9:22 PM, September 15, 2010

Hahahahahaha.. Calon tu tak tahan tu.. Adehhhhh.. Lambat lagi kot pakwe nak jumpe calonnya.. Kene bukak booth kat Jom Heboh cari calon nampaknya.. Haha.. Time kaseh untuk doa.. :)

10:53 PM, September 15, 2010

dRfarhana :
cecececeh !! suke nyer dia bila
sebut pasal calon ... keh33

Jgn ar cari kat jom heboh nanti dpt
yg kaki heboh payah lak kan .. :)

12:16 AM, September 17, 2010

salam lebaran wachak..semoga lebaran kali ini mencatat sejarah paling indah dlm hidupmu....

belum berkesempatan nak pergi ke I City Shah Alam tuh..selalu lalu je..

7:53 AM, September 17, 2010

SMM :
ThankQ sis. Begitu juga untuk sis. amin

Biasa nya yg selalu lalu / tinggal
berdekatan yg lambat nk pergi ctu .. he33

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.