06 November 2011

Salam Eidul Adha

Di kesempatan ini wa ingin mengucapkan selamat meyambut Eidul Adha buat pengunjung republik guaOtai dan selamat menjalani ibadah korban. Semoga apa yang telah dan akan kita lakukan diberkati oleh Nya. Kepada yang nak balik kampung tu berhati hati dijalan raya semasa memandu. Biar lambat asalkan selamat sampai kedestinasi yang dituju. Salam Eidul Adha sekali lagi buat semua.

37 comments

1:13 AM, November 06, 2011

Balik kg?

Cik Pora apa pun tak masak, masak sambal ikan bilis je siang tadi untuk berbuka....hehehehe...

Esok baru nak balik kampung.... nak makan masakan mak!

Adik Muchuk
1:20 AM, November 06, 2011

Salam Aidil Adha juga..

Dan kepada yang tak sihat, jaga diri supaya cepat sihat.. Kalau tak esok tak boleh makan sesedap.. Kalau dah sihat pun tak boleh makan banyak-banyak, nanti BP naik.. Heeee.. =p

1:46 AM, November 06, 2011

@IxoR@
wa pun balik kampung lepas solat sunat eidul adha. Yang ditunggu semestinya rendang yg emak buat ... he33

1:49 AM, November 06, 2011

@Adik Muchuk
Esok ada buat BBQ. Kalau daging bakar boleh makan lebih kan kan kan ... he33

Berhati hati dijalan raya semasa memandu. Ingatlah org yg tersayang :P

2:24 AM, November 06, 2011

selamat hari raya aidiladha wachak. heee

pst, ketupat pun ada jantan betina jugak ke?hikhik

2:36 AM, November 06, 2011

Wachak !!!! nanti jemput datang lah rumah bena tau tauuu . heee ;)

10:04 AM, November 06, 2011

Selamat Hari Raya Qurban, Wachak..
hehee, jaga kesihatan dan keselamatan diri,
ingatlah org tersayang :D

11:46 AM, November 06, 2011

Assalam,
Selamat Hari Raya Qurban..nak makan nasi briani mai la..

11:55 AM, November 06, 2011

salam aidiladha wachak ! :)

11:58 AM, November 06, 2011

salam eidul adha bro wachak. gua kerja arini. hue hue hue

12:11 PM, November 06, 2011

salam wachak....

selamat hari raya aidiladha..

3:14 PM, November 06, 2011

salam adha..

4:12 PM, November 06, 2011

selamat hari raya aidiladha gak wachak! aty2 di jalanan..daging antar kt ct ckit :D

8:26 AM, November 07, 2011

salam eid adha..banyak dapat daging korban?

10:48 AM, November 07, 2011

salam aidiladha!

11:38 AM, November 07, 2011

Salam...
Semoga korban kita di berkati dan di terima Allah jua hendaknya. Maaf zahir dan batin andai ada kesalahan antara kita.

12:25 PM, November 07, 2011

salam aidil adha wachak ;)

1:22 PM, November 07, 2011

:: salam aidil adha !! ::

4:36 PM, November 07, 2011

Salam Aidil Adha untuk Wachak juga...

4:42 PM, November 07, 2011

selamat rayaaaaa wehhh ;)

10:30 PM, November 07, 2011

selamat hari raya aidiladha wa... :)

4:53 AM, November 08, 2011

arghhh rendang mak buat aku rindu! kesat kesat hujan tepi tingkap*

8:44 PM, November 08, 2011

salam aidiladha..:)

9:01 PM, November 08, 2011

oit..mne daging maaa?

11:11 PM, November 08, 2011

Terima kasih kerana meninggalkan komen di entry ini.
wa sangat2 menghargai komen anda semua :D

11:12 PM, November 08, 2011

@ctk

lembu korban terlepas ... har33

11:12 PM, November 08, 2011

@PenuliS
balik ler jengok ... he33

11:14 PM, November 08, 2011

@Saya
pherggg !! lama giler x singgah kat blog wa. TQ tinggalkan jejak :P

11:15 PM, November 08, 2011

@zulkbo
wsalam. sama2lah kita ya :D

11:15 PM, November 08, 2011

@hanaahmad
x per. berkorban. 'org penting' selalu kena kerja :P

11:20 PM, November 08, 2011

@NURUL ASHIKIN
Tahun ni x banyak ekor lembu yg dikorbankan. Bagi pada yg layak menerimanya. Dapat makan yg sudah dimasak :P

12:20 PM, November 09, 2011

ohhh slmat eid adha..masih tak terlambat rasanye..hihihi

1:32 PM, November 09, 2011

Selamat hari raya Bro... Cheq balik kampung di pagi raya menaiki bas.. Sesampainya di stesen bas, terus saja bershopping bersama kakak tersayang. sejam kemudian, barulah dapat berjumpa ayahanda tersayang...dan menikmati segala juadah yang telah kekanda-kekanda cheq sediakan... wah, nyaman sekali... hehe,sekian report sehari di hari raya korban...

8:28 PM, November 09, 2011

@cik jari yang sweet

sob3 .. syahdu syahdan ni. dah lama CJ x komen dekat blog wa. sekali komen 4 baris tu ... :P

8:38 PM, November 09, 2011

@BENA

ceh !! ajak2 ayam. bagi ler alamat rumah. baru boleh datang ... kui33

11:45 AM, November 13, 2011

raya dah habis.. :-)

4:48 PM, November 13, 2011

selamat hari raya Qurban!! jgn lupe mkn lembu byk2..hee :)

Post a Comment

PERHATIAN ! Sebarang komen yang mempunyai URL akan di 'REMOVE' melainkan dalam bentuk text sahaja. Harap Mak Long.